Tessie-san

Skinande rena golv

Hej alla glada! Härligt med fredag va? Kelly sov som en nyponros i sin egna säng hela natten och ville inte komma in till oss förrän vid 4.30-tiden – vilken lyx att få sova så länge! Haha. Vi gick upp helt vid 6.30 kanske och jag har redan hunnit dammsuga och skura golven. Kelly har slipat på sina ålningstekniker och hon är så himla nära på att knäcka koden helt och börja krypa nu!

Eftersom hon är mer och mer rörlig på golvet, blir man också mer uppmärksam på hur rena sina golv är… Jag vet inte, jag tycker jag dammsuger hela tiden (speciellt här på mellanvåningen där vi är mest), men tycker ändå att det kan se skitigt ut? Vår dammsugare är ny och jättebra, så det är inte det. Jag tar fram den rackaren flera gånger i veckan alltså. Hur ofta dammsuger ni egentligen?

 

I helgen väntar två kalas och sen har vi en del ärenden vi behöver hinna med också, så vi kommer ha fullt upp. Glad att Kelly hann bli frisk till kalasen och att vi verkat klara oss från förkylningen. Det är aldrig kul att vara förkyld på sommaren.

 

 

IMG_8166IMG_8116

 

Snosan-ros sover sin tidiga förmiddagslur nu och när hon vaknar ska vi äta lite mellis och sen får vi se om vi går ut en sväng. Jag väntar ett paket och skulle gärna hämta ut det idag om det hinner komma. Önskar er en härlig fredag! ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats