Tessie-san

Sol? Då grillar vi!

God förmiddag! Hur mår ni idag? Jag vaknade av att Kelly klappade mig fint i ansiktet igen, himla mysigt att få vakna så. Är dock nervös för den dagen hon väljer att nypa tag i mina ögonfransar istället… Hon har fått riktigt starka nypor och kan verkligen grabba tag hårt i saker nu, så det gäller att passa sig.

Eftersom vi har två regniga dagar att vänta så passade vi på att grilla igår till middagen. JP gav sig på uppgiften att grilla kyckling och jag gjorde en melonsallad med fetaost och oliver till. Kelly gottade sig i skuggan och smaskade på banan i sin “matnapp”. Så himla tacksamt med en egen liten oas utanför huset, det blir verkligen så att man tar vara på hela sommaren på ett annat sätt än som när vi bodde i grottan i stan. Då var det ju ändå ett projekt om man skulle spontan-äta ute. Nu är det bara att öppna balkongdörren och vips så har man en hel uteplats med både matplats, solhäng, gräsmassa och blommor serverat för sig. Drömmen! ♡

Idag väntar en fixdag på hemmaplan. Har längtat efter att få ordning på hemmet igen efter helgens festligheter. Inte bara att det känns allmänt skitigt pga spring ut och in med skor på, det står påsar lite här och var med nedpackade dekorationer och kartonger, och det känns allmänt rörigt. Har varken haft tid eller ork till att fixa allt än, men nu hoppas jag att jag får lite tid över under Kellys naps idag. Ska bli härligt att få det rent och snyggt igen, det är först då som jag kan få ro i kroppen. Känns lite skönt att det blev en liten paus i det soliga härliga vädret då – så man inte känner sig “tvungen” att vara ute och nyttja dagen. det tackar vi det kommande regnet för.

 

Snosan-Ros på uteplatsen igårkväll, älskade lilltjej som alltid vill vara med där det händer.

IMG_6672

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vad mysigt! Vi har också sett till att grilla extra mycket hitills, men precis som du säger är det rätt skönt med regniga dagar så man kan ta i tu med hemmet.
    Hehe, älskar hur hon har sina fötter på bilden!

    1. tessiesan

      Jenny- haha, ja! Hon är en riktig fotbökare, precis som sin mamma. JP säger alltid att jag håller på med mina fötter så mycket, att de kramar om varandra så fort de får chansen, haha.

stats