Tessie-san

Ser ljuset i tunneln

Hej på er, hur mår ni? ♡

Här har det vart full rulle från morgon till kväll. Vi har ju haft en miljon saker att göra hemma inför fotografering och visning nästa vecka, och när jag skrev den milslånga to-do-listan så förstod jag inte alls hur vi skulle hinna med att pricka av allting. Men vi har varit väldigt effektiva och sakta men säkert har vi kunnat beta av det mesta nu. Vi har fått ihop över 30 stycken flyttkartonger med sånt som vi kan vara utan fram till flytten men som vi ändå ska ha kvar. Sen har vi både skänkt, sålt och slängt hur mycket som helst. Jag börjar se ljuset i tunneln nu.

Förhoppningen är att vi imorgon bara ska ha dammsugning, våttorkning av alla golven och det där sista putset kvar att göra. Ställa ut små snittblommor och tända ljus är det enda jag vill göra på morgonen innan mäklaren och fotografen kommer.

Ska ta ut dagens sista tvätt och vika den bara, sen får jag pusta ut för idag.

 

 

Det har varit lite trixigt att underhålla de där tre underbaringarna de här dagarna när vi varit så tråkiga och behövt städa och fixa. De har stundtals varit väldigt hjälpsamma och hjälpt till med det de kan, men sen har det blivit för tråkigt och de har röjt runt som pajaser. Lagom kul när jag ordnat i lekrummet efter bästa förmåga med mitt onda bäcken och de vänder upp och ner på det på två sekunder när jag råkade vara inne i ett annat rum och fixade…

Här fick jag dem att varva ner lite framför en film för en stund ♡

Det är ju ofta de små detaljerna som man inte tänker på, men som gör att känslan finns där som är viktiga. Vi var därför först i hela området med att plantera blommor i balkonglådorna och köpte även nya blommor till rabatten vid ingången då de perenner vi redan har där har ett par veckor kvar innan de hinner komma upp helt och börja blomma.

 

Längtar sååå mycket tills det här är över och avklarat. Det är en otrolig stress och press att göra allt detta som höggravid med de graviditetskrämpor jag dessutom har. Att jag ska föda mitt fjärde barn om 2 ½ vecka är liksom något jag inte hunnit med att tänka på de senaste dagarna.

Vill bara lägga mig ner och andas ut ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats