Tessie-san

Fikamellis och Newbie

Hej fina! ♡

Jag hinner inte med bloggen känner jag. Tänker alltid att jag ska sätta mig ner på kvällen och börja skriva ett inlägg, men så försvinner tiden och jag är alldeles för trött och somnar istället. Men nu är jag här!

Jag hämtade barnen innan deras mellis idag och gick istället till cafét där vi fikade. De fick välja vad de ville och alla ville testa olika saker.

Jag blir alltid så mallig när jag är ute själv med min lilla trio. De är oftast superduktiga på att lyssna och de vet om att vi går tillsammans hela tiden, speciellt nu när jag är så orörlig och inte så snabb är det extra viktigt, och idag var inget undantag. De var så glada och snälla, och vi hade en supermysig eftermiddag ihop. Tanterna som satt och fikade bakom oss var så imponerade av alla tre som satt så fint på sina platser.

 

Efter fikat gick vi och hämtade ut ett paket, de fick välja ett varsitt läppsyl och så köpte vi en varsin glass som vi gick och åt på glassbänken på vägen hem.

 

Mötte sen upp pappa och stannade till i parken en stund. Jag började få ont i mitt bäcken efter ett tag, så då gick jag hem och lämnade vagnen och gick sedan ut på uteplatsen. Man ser lekplatsen därifrån och barnen sprang in och ut mellan uteplatsen och parken resten av dagen.

Efter middagen var det bubbelbad och tvätt av hår som gällde. De hade hittat en fin löv/grus/smutshög i skogen som de hade slängt över sig allihopa, så deras hårbotten var helt grusig. På kvällen var alla så himla trötta efter en lång dag i solen, så Belle somnade lutandes mot mig i soffan, och de andra somnade snabbt när vi gått upp i sovrummet.

Jag packade upp paketet vi hämtade ut, en hel beställning från Newbie ♡ Ingen kan väl ha missat att de hade 15% rabatt häromdagen? Det var flera år sedan de hade sänkt pris på Newbie! De har ofta 10-20% på Kappahls barnavdelning, men då är det alltid ”gäller ej Newbie”, så nu passade jag på att köpa hem lite fina sommarkläder till barnen.

 

Ikväll ska jag lägga mig innan tolv… det har blivit så himla sena kvällar (och sen upp 05.30) när vi haft så mycket att fixa hemma. Jag förstår helt ärligt inte hur jag orkar egentligen. Det är som att jag är igång på autopilot eller något, för att jag bara måste. Skulle helst bara vilja ligga i soffan hela dagarna och äta chokladpraliner för att vila upp mig inför förlossningen.

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Ja det är helt sjukt vilken kraft man kan ha, att tacklas med lite sömn i kroppen.
  Jag går o lägger mig typ 23.30 o upp 6.30,och då med en nyfödd som vaknar x antal ggr per natt. Men när jag väl kommer upp på morgonen känner jag mig inte trött. Jag tror det beror på att det är så ljust ute nu som gör att man faktiskt orkar mer. Tänk om vi hade gått igenom denna resa, du med gravid m bebis nr fyra och sälja hus i december/januari. Då tror jag läget kunnat se annorlunda ut. Så vi får vara glada och tacksamma att vi faktiskt är pigga och orkar saker, mer eller mindre ?.
  Du är helt otrolig med din ork så långt in i graviditeten. Snart är allt färdigt, ert hus sålt o bebis ute från magen. Inte många veckor kvar nu ❤ kämpa på och ta hand om dig

  1. tessiesan

   Linnea- Det har du verkligen rätt i. Det hade varit mycket jobbigare att göra allt detta under en mörk vinter, så det gäller att se det positivt 🙂 Tack för påminnelsen!
   Tack så mycket för dina fina ord, det värmer ♡ Kram kram

 2. Rut

  Vad skönt att se att det finns fler som inte har det så ”sockerfritt” jämt .?, Jag gav mina barn 3 glassar under samma dag i helgen när det var så fint väder ☺ Ha det fint och försök att ”vila” så gott det går ❤

  1. tessiesan

   Rut- Ja, ibland blir det så. Vi har inte godis och bullar mitt i veckorna vanligtvis, det är lördagsgodis som gäller här. Men ibland kan det vara mysigare att rucka lite på rutinerna och äta en chokladboll på café mitt i veckan. På sommaren blir det dessutom glass i stora lass på ett helt annat sätt än vanligt ?? Stor kram!

stats