Tessie-san

Sekunder från att svimma

Dååå var den här måndagen avklarad.
Jag jobbar ju min långa och sena dag på måndagar, men det känns alltid bra att ha den långa dagen avklarad sen. Efter den är det bara kortisdagar kvar resten av veckan.

Jag har fått lite yrsel/varit nära på att svimma ett par gånger nu när jag är gravid. Det var likadant med Belle i magen, säkert Kelly också, men jag minns tydligast med Belle. Det kan komma från ingenstans, det börjar tingla i kroppen och jag känner att jag får yrsel och blir alldeles kallsvettig. Om jag inte avbryter det jag gör så eskalerar det bara tills det börjar flimra för ögonen – sen svimmar jag.

Jag känner igen det så väl, så jag vet att jag bara måste få sätta mig ner och andas lite. Dricka lite vatten och sen är det bra igen. Har fått så ett antal gånger på jobbet, men alla vet läget och om jag smyger iväg för att andas ut ett par minuter vet de vad det handlar om.

Idag avbröt jag inte lika tidigt som jag brukar, så nu var det nära att jag faktiskt svimmade. Hela rummet blev blått och sen började det komma svart flimmer framför ögonen på mig. Hade jag fortsatt ett par sekunder till hade jag nog hamnat på golvet. Men det gick bra. Jag gick ifrån och satte mig med huvudet mellan benen och andades tills jag såg normalt igen.
Någon annan som haft likadant vid graviditet? Jag känner aldrig så annars.

Nä, nu ska jag spendera lite tid med min stora älskling nu när tjejerna har somnat. Sen blir det godnatt.
Bjuder på ett par bilder jag tog för ett par veckor sedan när Belle och jag lekte i deras sovrum. Hon har börjat visa ett stort intresse för böcker den senaste tiden och hämtar ofta en ny bok i hyllan som hon vill att vi ska läsa ♡

 

Puss och godnatt!
Nu är veckan igång, vi hörs mer imorgon ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats