Tessie-san

Så stora barn

Hej fina! ♡

Och god morgon torsdag. Solen skiner och det gör så himla mycket för mitt humör. Känner mig lugn och glad idag.

Har redan hunnit rensa i två av barnens pysselskåp, det fylls på med teckningar, pennor och pysselsaker och tillslut är det bara en enda röra. Skönt att slänga, rensa och få iordning även i skåpen. Vi har dock ett par såna stökiga runt om i huset. Men man får beta av då och då.

Håller också på att rensa bland Olivers kläder. Han växer som ogräs och nu funkar inte storlek 74 alls längre. Det är 80 och även 86 som gäller. Jag rensar bort det allra mesta, tvättar det och skänker bort. Sen har jag fortfarande en liten hög som jag lägger sånt som jag absolut inte kan tänka mig att göra mig av med. Sånt som får gå till framtida barnbarn.

Imorse önskade sig Belle ”Anna-flätor med lockigt längst ner”. Ja, men det kan vi väl ordna.

Min fina tjej ♡

Sen kom det en glad kille som också ville vara med och visa sin frisyr ♡ Tycker han blev så himla stor nu när han börjat på stora avdelningen med de stora barnen. Det går fortfarande superbra för honom där, han var verkligen redo att gå upp och trivs superbra!

 

 

Sen kom min tonåring… nej förlåt, jag menar 6-åring och drog av två poser. Herre-min-gud vad stora barn jag har?

 

Hoppas ni får en fin dag. Kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats