Tessie-san

Babykläder och snölekar

Måndag och en ny vecka är igång. Har precis lämnat barnen på förskola och skola. Harley trivs så himla bra på sin nya avdelning, han sprang in direkt när han fått av sig kläderna ♡

Jag har rensat ut bland alla barn- och bebiskläder. Hade flera lådor från när tjejerna var små, som låg och väntade ifall det skulle komma en till lillasyster. Massor med fina små spetsklänningar och tyll och ryschpysch. Jag sparar de allra finaste – de jag inte kan slita mig ifrån – till kommande barnbarn, och resten har jag tvättat och skänkt bort. Tog fram nästa låda med barnkläder från när Harley var liten som jag ska gå igenom nu till Oliver. Finns flera guldkorn däri som det ska bli så mysigt att få använda igen.

 

 

Jag rullade ihop alla plagg, för då tar de mindre plats och proppade två stora påsar fulla med kläder. Det är lätt över 200 plagg däri. Plus lite skor och solhattar.

 

Eftersom snön kom tillbaka så har barnen givetvis velat leka ute i helgen. De byggde snökojor på hela framsidan. Kelly gjorde ”sitt hus” och Belle gjorde ett eget café. De hängde upp paraplyer i träden och fixade och ordnade fint. Harley drog fram kundvagnarna med alla plastmatleksaker vi haft i förrådet, så kunde de ”gå och handla”. Kul när de använder sin fantasi sådär.

 

Vi hade grannbästisen över på playdate och tjejerna klädde ut sig till prinsessor. Harley var också med, men han ville inte ha någon klänning den här gången och inte heller vara med på bild.

 

Nu ska jag fortsätta med the never ending tvättkorg. Ha en fin måndag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats