Tessie-san

Rollers and Bowlers och tacomys

Vilken lördag vi har haft!
Den började med att jag tappade ena fulla vällingflaskan i trappan och den sprängdes så välling sprutade ut över hela trappan, väggen och vidare ut på golvet… och jag därmed fick ställa mig på alla fyra i trappan och skrubba snorhal välling på varenda trappsteg – innan klockan ens passeras 05 på morgonen… men istället för att deppa ihop över den mardrömsstarten på dagen, så vände vi den till en riktigt härlig lördag ändå.

På förmiddagen åkte vi iväg till Haninge C och gick lite i affärer. Var ute efter en ny fleecetröja till Kelly. Hennes har helt försvunnit. Vi har letat överallt, men det måste vara någon på förskolan som råkat få med sig den eller något, för den är som bortblåst. Lite tråkigt, men så kan det gå. Så vi köpte en ny åt henne, i en helt annan färg – om den gamla dyker upp har vi två olika.

När klockan började närma sig lunchtid började det knorra i våra magar, så vi åkte upp till Rollers And Bowlers för att se om vi kunde äta lunch där. Vilket ställe! Har alltid trott att det “bara” är en rullskridskorink och någon bowlingbana, men det var ju rena rama discot därinne + en jättestor restaurangdel, så vi beställde in lite mat och när vi ätit klart gick vi och kollade på alla som åkte, discobowlingen och så ville tjejerna åka de rosa bilarna.
Kelly undrade om vi inte kunde bowla, vi såg flera barn som hade hjälp av en såndär ställning där man bara släpper klotet på banan och jag sa att det måste vi absolut göra snart! Just idag hade vi andra planer bokade.

 

 

Vi gick förbi den roliga butiken TGR och testade lite Halloweenutklädnad, sen åkte vi hem. För vi skulle nämligen få besök av….

 

Molly och hennes barn Alice, Ella och Seamie ♡
De kom över för en heldag med lek, bus och middag. Vi lagade tacos!

 

Efter middagen släckte vi ner, bäddade upp i soffan och så plockade vi fram chips, ostbågar och popcorn.
Och så satte vi på en av Kellys favoritfilmer – Kalle och Chokladfabriken ♡

 

Men kolla på Seamie och Kelly ♡
Seamie frågade Kelly: “vill du sitta i mitt laps?” 😉
Han talar både svenska och engelska, så ibland blir det ett ihopkok av båda språken 😉 Så gulligt!

 

De stannade till rätt sent och det var långt efter tjejernas vanliga nattningstid. De somnade på två röda sen kan jag säga 😉

Hoppas ni haft en härlig lördag, stor kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats