Tessie-san

Picknick i Farstaängsparken

Hej på er ute i stugorna, hur har ni det?

Här är det förkylt. Mest jag och Belle, de andra två verkar ha klarat sig än så länge. Belle är pigg och lekglad som vanligt, men har det lite kämpigt på natten med snor och hon vill gärna sova nära mig. För mig är det väldigt besvärande med så täppt näsa. Både dag som natt… Vaknar av att det är en öken i munnen för att jag sover med den öppen pga stopp i näsan och på dagen låter jag väldigt nasal.

Tänk vad enkelt det är att vara förkyld när man inte är gravid?! Täppt i näsan? Ja, men bara köra nässpray! Ont i huvudet? Ja, men bara ta en huvudvärkstablett! Ont i halsen? Ja, men bara ta en halstablett.

Är du gravid? Vänligen stå ut med samtliga symptom utan att kunna göra något åt det.

Zzz… Hoppas jag vaknar upp med fria näsgångar och utan lock i öronen imorgon. Vad allt skulle kännas så mycket lättare då 😉

 

Happ, vad har vi gjort idag då när jag varit så förkyld?

JP var tvungen att åka iväg och jobba i ett par timmar, så det var bara att slänga på sig lite kläder och se glad ut. Livet som småbarnsmamma tar inte paus bara för att du är förkyld.
Så jag och tjejerna packade vagnen och åkte iväg till Farsta C och träffade upp Aphrodite och hennes kille Dean, sen gick vi ner till Farstaängsparken och dukade upp lite picknick intill lekplatsen. En stund senare kom Aphrodites mamma, syster och svägerska med resten av barnpatrullen.

Barnen lekte i parken, gungade, åkte rutschkana, klättrade i klätterställningen, sparkade boll och picknickade med oss. Verkligen en supermysig dag!
På eftermiddagen kom JP och hämtade upp oss och då åkte vi och köpte sushi till middag. Båda tjejerna gillade både laxen, rullarna och avokadon. Kelly ville prova att äta med pinnarna men det gick sådär 😉

Nu sover tjejerna sedan någon timme tillbaka och vi har tänt lite ljus och ska se de sista avsnitten av 13 reasons why på Netflix snart. Jag åt upp min påse med M Peanuts igår… får se om jag har något annat gott gömt i skåpen 😉

 

Här kommer lite bilder från idag.
Eftersom jag hade rätt ont i ryggen idag (luuuugna ner dig begynnande foglossning, det är inte dags att säga hej än… 🙁 ) så axlade Aphrodite rollen som lekledare. Mycket tacksamt! ♡

 

Alltså den här gullgrodan… hon tar efter allt man gör just nu. Lipar man – lipar hon, skrattar man – skrattar hon, klappar man händerna – klappar hon tillbaka… ja ni fattar.

 

 

Aphrodites kille Dean är från England och pratar således bara engelska, men det var inga problem för Kelly att kommunicera med honom. Hon körde på teckenspråk och det gick hur bra som helst.

 

Ja, nu var tvätten klar hörde jag. Ska bara hänga den lite snabbt, sen blir det filmmys!
Hoppas ni har en härlig lördag. Ta hand om er, stor kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats