Tessie-san

Personlig kock, chokladbollar och amning

Igår hade vi besök över hela dagen. Först kom barnens farmor och farfar, och lite senare kom Emma och Bianca med middag till oss. Väldigt uppskattat att komma med middag sådär, det är ju verkligen något man inte riktigt orkar lägga sin tid och energi på som nyförlöst.

Barnens farmor och farfar lekte runt med tjejerna och gosade med Harley. När det var dags för mig att amma Harley satte de igång med att baka chokladbollar, Kellys favorit.

Hon såg till att smaka riktigt noga på smeten hela tiden så det blev de rätta smakerna 😉

 

Emma och Bianca kom vid middagstid, och eftersom de skulle hänga här en liten stund efter middagen passade vi på att bada och sätta på pyjamas redan innan vi skulle äta.
Det var både lite busigt och knasigt tyckte Kelly..

De hade med sig tacos till vår stora förtjusning. Bianca hade förberett allt hackande redan innan, så det var bara att hälla upp i skålar och steka köttfärsen – vilken lyx! Att bli serverad middag sådär i sitt egna hem, kändes som att ha en personlig kock, haha.

 

Harley var så lugn och gosig. Han låg nöjd i babysittern medan vi åt näästan hela middagen. Sen ville han också äta – igen.
Vilken hungrig liten pojke vi fått ♡ Känns som att det enda vi hinner med om dagarna är att amma, men så är det ju den första tiden. Om man bara släpper eventuell stress man kan känna inför att man “sitter fast” så är det ju världens mysigaste att amma. Är så glad att det funkat så bra hittills.

Här har vi gosingen själv. Harley, min Harley ♡♡♡

 

Är det sant att jag har tre barn?

Tre alldeles underbara barn? Nyp mig i armen, jag tror jag drömmer! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats