Tessie-san

Påskriset på plats

Nu är vi säkert först på bollen här, för vi har redan hunnit påskpynta hela hemmet. Jag älskar ju allt som har med pynt och teman att göra och påsk är ju inget undantag. Tycker att det kan vara lagom att pynta inför en högtid ungefär 3 veckor innan, så man hinner njuta av det och komma i rätt stämning. Jag minns när jag var liten och mamma plockade fram påskpyntet, det var så mysigt att få plocka bland alla prydnadskycklingar, fjädrar och glada färger. Hoppas jag kan ordna en minst lika mysig tradition och känsla för Kelly när hon växer upp.

Förra året mådde jag fruktansvärt illa när jag påskpyntade och nu har jag världens gosigaste tjej på armen, tänk så det kan bli ♥

 

IMG_4069IMG_4068IMG_4067

 

Nu ska vi straxt iväg hem till farmor och farfar, hoppas ni har en mysig söndag!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats