Tessie-san

Parklek och såpbubblor

♡ Godkväll på er, mår ni bra? Hoppas det!

Söndag idag, men det spelar inte så stor roll eftersom vi har sommarlov. Det enda som märks förstås är att JP jobbar, så det är mer därför man har koll på veckodagarna. Det är alltid roligast när vi är tillsammans hela familjen, men han måste såklart jobba och vi får göra det bästa av de eftermiddagar och helger vi har.

Jag har precis nattat alla barnen, de somnade inom en kvart allihopa även om de tog lite sovmorgon imorse, men det måste ju bero på att vi hållit igång sen dess också.

Oliver vill dock inte lämna min famn för allt i världen. Han påminner väldigt mycket om Kelly som bebis, hon ville heller aldrig nånsin att jag skulle lägga ner henne. Hon ville vara i min famn dygnet runt och det är likadant med Oliver. Men det är såklart superdupermysigt, och att få snosa och gosa, känna hans andetag och små gnuttljud ♡

De stunder han är i JPs famn, eller enstaka gångerna han sover i babynestet känns det väldigt ovant att plötsligt ha två armar igen. Han hänger alltid på vart jag än ska och vad jag än gör hänger han med på armen. Min lilla apunge ♡

Dagarna går som sagt i en rasande fart och vi är redan inne i juli. Herregud, nu är det nedräkning till flytten! Mindre än en månad kvar nu, och vi måste börja packa på allvar. Inför visningarna och fotograferingen och allt så fyllde vi över 30 kartonger redan, men det är såklart mycket kvar. Ska försöka fixa ett par lådor varje dag nu, så det inte blir allt i sista stund.

Här kommer lite blandade bilder från i veckan ♡

Barnen lekte kurragömma med några kompisar och Harley räknade. Så himla duktig han är som kan räkna till 20 och mer, helt otroligt. Han är ändå bara 2½ år.

Oliver Bolliver ♡ Nyvaken i vagnen.

 

En annan dag testade vi på såpbubbelvantarna som barnen fick i present. Man klipper upp påsarna och stoppar in handen, sen doppar man figurens hår i såpbubbelbadet och så viftar man med hela armen och det sprutar ut bubblor. Jättekul – och jättekladdigt!

Jag packar numera alltid med något snacks i vagnen när vi går ut. Då är det inte lika stor stress att komma hem till lunch eller mellis om någon blir akuthungrig innan. Förberedelser är det viktigaste jag lärt mig när man har många barn, och speciellt när jag är själv med dem.

Pluttmumsingen. Världens finaste lilla älskling. Det pirrar till i hela magen när jag möter din gulliga lilla blick. Så ny här i världen. Lilla älsklingen, du är det finaste jag vet ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats