Tessie-san

Äta vattenmelon med sked

Imorse packade vi väskorna för en heldag utomhus. Det var egentligen tänkt att vi skulle åka till Farstaängsparken, där det både finns en plaskis och en stor lekpark, men precis när vi stod i hallen redo med all packning och precis fått på alla barnen skor och allt så fick jag svar från Molly om att de gärna ville göra oss sällskap. Vi började då prata om att vi skulle åka till någon strand istället och bestämde oss tillslut för Farstabadet. Sen slutade det iallafall med att de inte hann följa med, men då hade vi redan åkt dit.

Jag är uppvuxen i Hökarängen och har badat på det badet hela min uppväxt. Kändes lite konstigt att vara där igen i vuxen ålder, tillsammans med mina egna barn.

Det är ju alltid tusentriljarder saker som ska packas inför en dag på stranden – med fyra barn – så att packa väskorna fulla med hundra handdukar, badkläder, solkräm, puffar, vattensprutor, matsäck, vattenflaskor, ombyten och blöjor tar sin lilla tid varje morgon. Barnen var väldigt otåliga och frågade gång på gång ”näääär ska vi åkaaaa”.

Det blåste en hel del, och även om jag inte får bada än så var jag inte speciellt sugen heller. Harley höll med mig och stannade kvar uppe på land med mig och Oliver. De andra tre hoppade i på en gång.

Förutom smörgåsar, kex, äpplen och drickor, så hade vi med oss en enorm vattenmelon och varsin sked. Det är ju en så somrig grej – och något vi har på vår sommarlovslista; äta vattenmelon direkt med sked. Supermysigt! Nu kan vi bocka av den punkten från listan ♡

 

♡ Det var en mysig sommardag.

Nästa vecka väntar både BVC, efterkontroll hos barnmorskan, bio och kalas. Och packa inför flytten!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats