Tessie-san

På kalas

Eftersom jag tagit lite småpauser den senaste tiden så har jag ju också missat att lägga upp lite inlägg jag ändå vill få upp, så jag tänkte att jag blandar lite nutid och sånt som hänt senaste veckorna, det är väl okej?

Förutom Halloweenfirande med spöken, spindlar och monster, så har vi även varit på kalas för att fira Mollys barn Alice och Seamie som fyllt år. Det var länge sen vi var på kalas, så det var kul att få klä upp sig lite och känna sig fin inför fest.

Mina små sessor ♡

De bjöd på två tårtor (en banoffe-tårta som var såååå god), kakor, chokladbollar och frukt. Supermysigt!

Harley Bobbi på kalas ♡♡♡

 

Barnen lekte non-stop. De tog fram ansiktsmålning och gick loss totalt. De började med små hjärtan på kinderna, någon blev en katt och någon annan en kanin. Men sen gick det utför, Kelly var heeeeeelt lila/svart i ansiktet när de var klara, ända ner på halsen och in i öronen… haha.

 

Vi får aldrig nog av varandra, så vi stannade kvar resten av dagen, blev bjudna på middag och barnen hade chips -och godismys till kvällsfilmen sen. Det blev senare än vanligt, men det gjorde inget, det var ju fest. På vägen hem i bilen somnade alla tripp, trapp, trull efter varandra ♡

Stort stort grattis till Alice och Seamie, världens bästa ungar! ♡ Tack för att vi fick komma och fira er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats