Tessie-san

Jag är tillbaka – med paket till vår blivande 5-åring!

HEEEEJ älsklingar! Gissa vem som är tillbaka?

Ja, nu är det väl ändå dags att börja blogga igen va? Har ni saknat mig? Har ni glömt mig? Hoppas inte. Jag har inte glömt er, jag har tänkt på er väldigt ofta och har så många gånger velat sätta mig ner framför datorn och börja knappra på tangenterna. Men förutom den första anledningen till att jag tog ett break från början så känns det också lite som en uppförsbacke att börja igen. Det känns som att det måste vara ett storslaget och superinnehållsrikt blogginlägg som måste upp som första på länge, och då känns det helt plötsligt för stort.

Men nu hoppar jag bara på igen, och hoppas att ni är minst lika glada som jag är att jag är tillbaka… och för att stanna den här gången ♡

Jag har såklart maaaassor med skoj att skriva om och dela med mig utav efter den här långa pausen (som varade i nästan 2 månader). Till att börja med så har jag precis nattat tre små söta barn uppe i sovrummet, och en av dem var lite extra pirrig vid nattning, det är nämligen dags för Kelly att fylla hela 5 år imorgon! Wow, vad tiden går fort!

Har verkligen min största lilla älskling hunnit bli 5 år redan? Det betyder ju att jag har varit mamma i 5 år dessutom. Wow wow wow ♡

Jag har precis slagit in hennes födelsedagspresenter och förberett födelsedagsbrickan som vi ska gå in med och sjunga för henne imorgonbitti. Åh, vad hon längtar efter det!

 

Hon ska få öppna fem stycken paket från oss imorgon. Vi hade hennes efterlängtade Sofia den första-kalas nu i helgen, och inför det fick hon både skor och en Sofia-klänning (med amuletten och hela baletten) som hon hade på sig på kalaset.

Glömde helt bort att fota presenterna innan jag slog in dem, så vad det är i kan ni få se imorgon istället.

Nu är vi igång iallafall! Förutom vardagsinlägg har jag lite bakning inför kalaset, själva kalasinlägget och lite annat smått och gott som väntar. Tjihu! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Ibland behöver man göra en paus. Helt förståeligt. MEN vad glad att du är tillbaka 😃 har själv varit dålig på att kommentera dina inlägg. Är gravid och har precis börjat må bättre. Har mått piss i 10 v!! Och att jobba 100 % o ha småbarn hemma är verkligen inte det lättaste. Så pauser behöver vi alla ibland, Av olika anledningar 🤗🤗

  1. tessiesan

   Linnea- Åh tack!!❤️ Jag förstår dig verkligen, fy för att må så dåligt så länge. Skönt att du mår bättre nu 🤗 Stor kram!

 2. Carro

  Vad roligt att du är tillbaka.🥰 jag har iaf saknat att läsa dina inlägg. 😊 Grattis till Kelly på 5 års-dagen. 🥳🥳🥳

stats