Tessie-san

Onsdag

Hej fina! Hoppas att ni mår bra? ♡

Onsdag idag och vi kör den andra och sista symptomfria dagen hemma. Harley hade feber i en dag, men har sen mått bra som ingenting hade hänt. Tjejerna har inte haft några symptom alls, men reglerna är att om ett barn är sjukt så ska samtliga syskon också vara hemma för säkerhetsskull.

Imorgon kör vi vidare med inskolningen för Harley. Han ska få stanna kvar och äta lunch där då, och jag kommer och hämtar när de ätit färdigt. Håller tummarna för att han tycker att det är okej att jag går iväg. Sist vi provade gick det jättebra, men när han började gå mot grinden och “leta efter” mig så fick jag komma tillbaka så att han inte skulle hinna bli ledsen. Det viktiga han fick lära sig där var ju att jag alltid kommer tillbaka. När han fick syn på mig släppte han bilarna han hade i händerna och slängde sig in i min famn och ville inte släppa taget. Han har alltid varit en riktigt kramgo kille och verkligen kramar om med hela armarna, men den här långa kramen var snäppet kramigare ändå.

Nu ligger han och sover sin nap, och tjejerna tittar på De 101 dalmatinerna. När han vaknar ska vi plocka fram de nya målarböckerna och pennorna och pyssla lite ♡

Vi har redan hunnit med både kojbygge och rutschkaneåk i vardagsrummet den här morgonen. Full rulle.

Innan lunchen hade Kelly och Belle picknick på filten. De åt upp en hel förpackning med körsbärstomater.

 

Kram så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats