Tessie-san

Krig om tiaran

Åh vad skönt med kväll!

Jag älskar mina barn mest i hela världen, men ibland är det riktigt härligt när alla tre somnat gott för kvällen och jag kan få andas ut och tanka energi med min stora älskling.

Harley mår mycket bättre. Ingen feber idag, och knappt att han hade det igår eftermiddag/kväll heller. Ingen aning vad det kan ha varit för något som gjorde att han fick feber i en dag? Imorgon är vi också hemma såklart, och sen går vi tillbaka till förskolan på torsdag igen för fortsatt inskolning.

Så idag har jag haft tre pigga mörtar hemma – som jag tyvärr inte kunnat gå ut i snön med. Klart vi hade kunnat gå någonstans där ingen annan är, men tycker ändå att man ska hålla sig inne och vänta ut de här två symptomfria dagarna ändå, så onödigt att riskera något. Vi har försökt roa oss på alla möjliga sätt här hemma. Ritat, pysslat och tittat på film. Barnen har haft shower för mig, och lekt att Kelly var sjuk så de andra fick passa upp henne 😉 Vi har läst böcker och byggt kojor.

Jag gjorde fiskpanetter i ugn med kokt potatis och ärter till lunch – och alla slickade sina tallrikar! Att råka pricka in en rätt som alla är sugna på är såå tillfredställande! Ni med kräsna barn vet vad jag menar.

Sen blev det bråk om den enda prinsesstiaran vi äger (de andra två knäcktes på mitten i någon ruffig lek för ett tag sedan) och jag blev så trött på det – så jag klickade hem ett 4-pack med nya tiaror från Babyland som kommer ikväll med Budbee. Passade även på att fylla på ritförrådet lite med nya tuschpennor och målarböcker.

Efter middagen fick barnen bada bubbelbad och sen somnade de en efter en.

 

Mina godisrumpor! Så söta när de sitter såhär uppgosat med varandra och håller sams.

Här nedan var Kelly “sjuk och behövde bli sval om pannan”. Belle löste det med en disktrasa 😉

 

Hoppas ni har en trevlig kväll! Stor kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Men asså de där har hänt med mina barn då och då (men dem har väldigt sällan feber) Dom har bara feber en dag liksom sen är det klart.

stats