Tessie-san

Om 10 år

Det var roligt att göra inlägget “För 10 år sedan” och jag tänkte att jag skulle försöka mig på att göra ett helt omvänt inlägg – om vad jag tror/vill/önskar ska hända om 10 år. Är ni med?

Om 10 år- 2029:

– Fyller jag 43 (hjälp!) och JP blir 42 år.

– Kelly och Belle blir 13 respektive 11 år, och kommer börja i 7:an och 5:an till hösten.
Får vi drömma så har vi ett eller två barn till ♡

 

– Bor vi i en villa. Antingen en enplansvilla eller en med två våningar men med samtliga sovrum på samma våning. Vi har en lagom stor tomt med plats för både matplats/lounge, en gräsmatta, rabattmöjligheter och kanske en pool?
Vi trivs jättebra i radhuset vi bor i nu, men det är just att det är på tre våningar och sovrummen på olika våningar som gör att vi börjat tänka om. Annars gillar vi verkligen området och drömmen skulle vara att hitta ett hus med just de kriterierna här i närheten.

– Jobbar jag med samma gäng som idag, men jag tror vi har expanderat och har en mycket större tandläkarklinik än idag.

 

– Kommer jag nog fortfarande blogga i någon form. Det roligaste som finns är ju att kunna gå tillbaka och läsa vad man gjorde, tänkte, kände för flera år sedan, och tänk vilken skatt för barnen att få ta del av mina känslor i ord från att vi plussade på stickan och genom deras uppväxt. Jag hade älskat att få läsa min mammas “historia” på det här sättet.

– Firar JP och jag 22 år tillsammans, wow! Då bara måste vi vara GIFTA!? Den som väntar på något gott…? Jo, men då MÅSTE det ju ha hänt! 😉

Här har vi den allra första bilden tagen på oss, det var på mitt födelsedagsfirande år 2007 och jag fyllde 21 år. Eftersom vi fyller år på samma dag tyckte jag att det inte var mer än rätt att alla skulle sjunga för oss båda två och så satte jag mig i hans knä… Tänk om vi vetat då, vad som komma skulle ♡

 

Det var det hela för nu ♡
Glöm inte att trycka på like-hjärtat om ni gillar inlägget. Det uppskattas enormt mycket och känns ännu roligare att blogga när man får feedback! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats