Tessie-san

Olof till frukost

Jag fick en helt okej sovmorgon och gick upp vid 7.30 idag. Sov som en riktig rövare dock. Hade en vilding (Harley) på min ena arm och en vilding till (Belle) på min andra arm, så kunde knappt röra mig och vaknade upp med supervärk i ryggen igen.

Det tog ett tag innan det blev bättre igen, efter mina ryggövningar jag gör varje morgon och av att jag fortsätter röra mig när jag vaknat. Jag undrar verkligen vad det är som gör så ont, är det en nerv i kläm som “hamnar rätt” efter att jag rör på mig? Ah, jag har ingen aning. Vet bara att om jag sover dåligt och struntar i övningarna på morgonen så kan jag knappt röra mig, så det får jag inte slarva med.

Hursomhelst. Att snacka ryggproblem känns ju inte så himla lördagsfeeling va? Vi kikar på vad barnen åt till lördagsfrukost istället!

När jag frågade vad de ville ha ropade Kelly exalterat: “Olof mamma, jag vill äta Olof till frukost!”
Ja, det är väl klart att vi kan fixa det ♡

 

Jag gjorde såhär:
♡ Tog två polarhjärtan, smörade dem och på med en ostskiva som jag skar ut så de passade formen på mackorna.
♡ Ser skar jag till en liten morotsbit till hans morotsnäsa.
♡ Skar ut mun och tänder av en gurkskiva, använde resterna till hår, armar och fingrar.
♡ Tog tre små runda strössel som stenar på magen.
♡ Avslutade med två strösselögon.

 

Tada! ♡

De blev väldigt uppskattade och tjejerna åt upp sina Olofs i ett nafs!

 

Harley Bobbi fick alla tillbehör (förutom strösslet) men i lagom stora bitar för honom.
Till mig gjorde jag äggröra med gurkstavar ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats