Tessie-san

Nyårsballonger och sömnbrist

Godkväll på er, hur mår ni?

Här hemma har lugnet lagt sig, vi har tänt ljus och kickat igång säsong två av YOU på Netflix. Kvällsmys med mitt stora hjärta ♡

Det har varit en intensiv dag och vi har hunnit med mycket.
Började dagen med att jag hade tid hos min franstjej. Vi åkte dit hela familjen och medans jag fick min fransbehandling var JP och tjejerna ute och lekte på den stora lekplatsen utanför. Direkt efter det hade jag mitt sista besök hos barnmorskan. De droppade av mig där och så gick de hem för att laga lunch åt oss.

Vi har haft ett par jobbiga nätter den senaste veckan och jag ligger verkligen back på mitt sömnkonto, så efter lunch när det var dags för Belles förmiddagslur – så gick jag upp och la mig tillsammans med henne. Det var otroligt välbehövligt.
Jag är väldigt dålig på att faktiskt gå och lägga mig tillsammans med henne på dagen, även om det verkligen är det min kropp behöver just nu. Jag brukar alltid se tusen andra “viktigare” saker att passa på att göra under tiden istället.

När vi vaknade någon timme senare satte vi oss i bilen igen hela familjen, och åkte iväg till Partyland i Port 73 för att spana in lite nyårsballonger till imorgon.
Vi ska ha över lite vänner på en nyårsbrunch (jag är alldeles för trött för en helkväll till efter 12-slaget, så vi valde att ha en brunch på dagen istället) och jag lovade att Kelly skulle få välja ut vilka nyårsballonger vi skulle ha.

Hon tog sin roll på största möjliga allvar och bestämde sig till sist för en bukett med “Happy new year”-ballonger, en konfettiballong och en stor rosa champagneflaska på toppen.

Vi köpte ballongerna, lite partypoppers, servetter och så fick Belle välja ut vilken färg vi skulle ha på serpentinerna.
När vi var klara ville tjejerna åka lite moped innan vi gick och handlade det sista vi behövde på mataffären.

 

Vad har ni för planer imorgon på nyårsafton?
Något storslaget eller hemmamys med familjen? ♡

Jag har påbörjat ett “Mitt 2019”-inlägg som kommer upp imorgon, den som jag svarar på varje nytt år. Kika in igen imorgon om ni vill se den/låna den själva. Alltid kul att gå tillbaka och se sina svar år efter år.

KRAM på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats