Tessie-san

Nya vårkläder

Nu i veckan tog jag äntligen tag i garderoben nere i hallen, den med barnens alla jackor, mössar, vantar och halsdukar. Sorterade och rensade. Det behövdes verkligen, allt har mest legat huller om buller och det har varit svårt att hitta.

Plockade undan vinterkläder och tjocka vantar och mössor ner i lådor och in med det i förrådet. Nu är det dags för vår- och sommarytterkläder istället, och var tvungen att gå igenom och se vad som kan användas en säsong till och vad som blivit alldeles för litet.

Det är en del jackor och västar som blivit för små för Kelly, men som passar utmärkt till Belle den här säsongen, så de får hänga på ett tag till. Det är bara en storlek mellan dem nu (92 och 98), men vissa plagg kan de ha båda två. Vissa 92 är lite större och de kan Kelly fortfarande ha, och vissa 98 funkar även för Belle.

Nu beställde jag hem lite nya vårjackor, tunnare mössor, nya pyjamaser och lite nya set till Harley. Tänkte att ni kanske ville se? En del av sakerna ska ner i deras påskägg, så det får ni se senare.

Det var som julafton att få öppna upp det här stora paketet. Fick hjälp av min Halloweentjej ♡

 

 

Två nya mjukisset till Harley.
Han växer ju som ogräs, så jag tog en lite större storlek. Det går ju så fort när de är så små.

 

Tre nya pyjamaser, solhattar och en halsduk.

 

En vindjacka och en skjortbody – så söt! ♡♡
Kelly fick ett par nya byxor. Har lagt över flera av hennes gamla till Belle då de blivit alldeles för korta. Växtspurt på henne med.

 

Lite nya pyjamaser till tjejerna.
Perfekt med 3-pack när tjejerna är så lika i storlek. De får dela och mixa färgerna tillsammans. Detsamma med vårmössorna.
Även nya strumpor till Kelly. Där har hon också växt ur många av sina gamla.

 

Vårjackor i en fin vårgrön färg och likadana rosa dunvästar.
Änsålänge gillar de att ha likadant som varandra, och jag tycker det är så gulligt när de matchar, så det fortsätter vi med tills de säger stopp 😉

 

Kul med lite nytt vårfräscht till barnen!

Tjejerna älskar sina rosa dunvästar ♡ och Harley har hunnit gosa in sig i två av sina tre nya pyjamaser redan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats