Tessie-san

Nu kan vi inte hålla oss längre

Hej på er, mår ni bra?

Vi vaknade upp till en riktigt solig dag i detta nya vinterlandskap. Wow, vilken skillnad det blir på humöret på en gång när man får se solen. Hoppas verkligen att vi får fler av dessa soliga dagar nu, det behövs!

Efter frukost och morgonmys gick vi ut i snön hela familjen. Har verkligen längtat efter helg, då vi alla är samlade. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi gör det tillsammans. Kelly ville springa i snön och Belle gottade sig i vagnen. Hon är lite skeptisk till all snö och vill inte gärna gå på den. Minns att det var likadant med Kelly när hon var 1 år också, så det ändras nog längre fram.

Kelly och pappa sprang lite i skogen och gömde sig bakom träden och hoppade fram och skrek “BUU” när Belle och jag gick förbi med vagnen. Det var hysteriskt kul tyckte hon.
Sen passade hon på att åka snö-rutschkana också. Det blev ett himla bra glid, så pappa var tvungen att fånga henne längst ner – annars flög hon bara vidare.

Nu har vi landat hemma en stund, ätit lite lunch och kört ett par tvättar. Det är ju något man hela tiden måste hålla igång, annars växer klädhögen hur snabbt som helst. Och mer kommer det ju bli! Ska tvätta upp Baby Peanuts nya kläder också, och plocka fram lådan med gamla babykläder för att se vad vi kan använda en tredje gång.

Men först ska jullådorna upp från förrådet. Vi tjuvstartar med en dag – idag ska allt julpynt komma upp! Nu kan vi faktiskt inte hålla oss längre. Ska bli väldigt kul att se Belles min när hon får se granen, hon var ju bara 4 månader förra julen, så tror inte hon minns den så väl.

 

 

Det är lite rörigt i Kellys garderob just nu. Har rensat ut en hel del som hon vuxit ur, så vissa rader gapar tomma. Det är bra att få en överblick över vad som saknas, det är ju ändå julafton snart – och det kan nog bli ett par mjuka paket under granen i år.

Har tänkt att tjejerna ska få dela på Kellys garderob nu när Baby 3 kommer. Så ska hon/han få Belles garderob inne hos oss. Planerar jag det smart får det nog plats bra. Det får bli ett projekt nu under julledigheten.

 

Nu kom JP upp med jullådorna, så nu ska vi sätta igång! Hej så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats