Tessie-san

Nu inväntar vi påskkärringarna

Hej alla glada, mår ni bra? Här är det toppen! Det gick jättebra på BVC imorse, även om Kelly inte ville bjuda på några leenden idag som hon brukar göra. Men man kan väl inte alltid vara på det humöret säg. Efter det gick vi hem en snabbis för att amma och sedan åkte vi iväg och köpte massor med påskgodis och lite mer ingredienser inför påskbaket. Ska baka cupcakes, chokladbollar, en påsktårta och ett par mini-mumsbitar som vi kör helt sockerfria. Det mesta är till påskfikat vi ska ha hos oss imorgon och sen lovade jag att göra någon god påskefterrätt till påsklunchen hos farmor och farfar på lördag. Mycket bak blir det, men jag älskar det! Jag kliver med stolthet i mina bullmammeskor här 🙂

Nu har vi fyllt den blåa stora skålen full med godis, satt påskfjädrar i dörrkransen för att visa att vi är redo och väntar nu in kvarterets påskkärringar. Hoppas det kommer många, för allt godis ska väck!

 

Kelly fick ha sin allra tjusigaste (och största) rosa påskrosett i håret dagen till ära. Hennes första skärtorsdag! Tänk, om några år ska vi själva klä ut oss (det räcker med henne) och knacka på våra snälla grannars dörr för att önska en glad påsk och hoppas på att få en godis eller två. Så mysigt! Är så glad att vi kan ge henne en uppväxt i detta mysiga radhusområde, en total idyll i mina ögon!

 

IMG_4531IMG_4542
IMG_4529

 

Det blev förresten godisar utan papper också, tycker det var ett extremt dåligt utbud på lösgodis i påskstuk i år. Inte alls mycket chokladägg i roliga färger som det brukar, det fanns bara redan fyllda påsar isåfall, inte som plock. Aja, vi får väl hoppas att det kommer renliga påskkärringar som plingar på dörren då!

IMG_4528

 

Hoppas ni har en härlig skärtorsdag! Vi passar på att önska alla små påskkärringar en trevlig resa till Blåkulla!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats