Tessie-san

Imorgon flyger häxorna till blåkulla

Hej kompisar, hur mår ni? Här är det bättre med förkylningen, JP kom hem tidigare så jag fick gå upp och vila mig lite under dagen och det hjälpte massor. Hoppas nu på att få vakna upp helt pigg och glad imorgonbitti. Då väntar vi in hela kvarterets alla små påskkärringar. Antar att de kommer springa till vår dörr i hopp om att få massor med godis med tanke på hur nöjda de blev på Halloween. Då var jag ju höggravid och orkade inte gå ner för trappan varje gång det plingade på dörren och de skrek “bus eller gooodis?!” så jag stannade kvar på mellanvåningen (där vardagsrummet är) och droppade ner godispåsar från balkongen. Vi har dock inte hunnit köpa något godis än, men tänkte göra det imorgon direkt efter BVC. Tänkte köra på chokladägg och annat godis med papper på, för visst är väl det mest hygieniskt. Inte kul att äta godis som någon annan har grävt i innan?

Får se om Kelly vill klä ut sig till påskkärring för första gången, eller om hon får bli en påskhare. Något kul blir det nog allt! Nu är det påsklov för oss och det ska bli så mysigt att få ha pappa med oss hela denna påsklovsvecka. Ska träffa våra familjer på vardera sida och äta gott och bara mysa, det är ju det påsken handlar om. Ska ni göra något kul under påsk?

 

Tur att Kelly har en del tjusiga rosetter att välja bland inför alla påskfiranden… man kan ju nästan tro att hennes mamma blivit galen, men det finns väl inget som heter “att ha för många hårband” ?

 

IMG_4488IMG_4492

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats