Tessie-san

New in – old out

Nu går vi verkligen mot kallare tider. Jag har precis bytt ut barnens ofodrade regnkläder mot de fodrade. Tjejerna har fått nya fodrade regnställ och Harley har en fodrad regnoverall jag köpte till Kelly när hon var yngre men som hon knappt använt. Perfekt storlek för Harley nu.

Har sålt av lite kläder, regnställ, stövlar och vinterskor som blivit för små för barnen. Ska lägga upp lite fler plagg, åkpåsar och vinterkläder på Marketplace när jag tvättat upp det. Skönt att bli av med så vi får bättre plats och toppen att få tillbaka en peng. Många bäckar små…

 

Vi håller fortfarande på att fundera ut de bästa lösningarna för hallen hemma. Det är många jackor, vantar, mössor, halsdukar och skor som ska få plats och för att vi så lätt som möjligt ska hitta allt på morgonen har jag ordnat en varsin korg med alla accessoarer.

Samtliga familjemedlemmar har fått en egen korg (JP och jag delar) med vantar, mössor och halsdukar. Sen har alla fått en egen låda med fleecetröjor och tjocktröjor också. Sen hänger allas jackor/overaller i ordning på rad efter varandra så man lätt hittar sin egen.

 

Minimodellerna ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Mammatill4- Haha, ja men det är helt sjukt så mycket skor det blir. Nu har jag rensat, men det är fortfarande sneakers, höstskor, fodrade regnstövlar/höstskor, ofodrade regnstövlar och sen vinterskor x 3 (Oliver har inte så stort behov av skor än, han har mest mysiga tossor) 😆

    1. tessiesan

      Bella- Tack!! ❤️ Vill eventuellt hänga upp ett draperi så man döljer jackorna/overallerna, men vi kör såhär så länge ☺️

stats