Tessie-san

Mors dag ♡

Mors dag idag.

Under många år gjorde den här dagen bara ont. Jag undvek helt och hållet att gå in på sociala medier den här dagen, för allt handlade bara om hur lyckliga alla var med sina mammor, och det gjorde mig så fruktansvärt ledsen att jag inte fick vara det också.

Jag minns så väl när Kelly kom och jag fick fira min allra första mors dag som mamma. Den dagen betydde så otroligt mycket för mig, det var som att allt det onda bara försvann, för jag var hel igen. Jag vet att min mamma finns med mig i varje steg jag tar, varje beslut, varje med- och motgång. Sorgen över att ha förlorat henne alldeles för tidigt kommer aldrig försvinna, men den här dagen gör inte längre ont. För nu är det jag som är mamma.

Jag ska göra mitt allt för att bli en minst lika stark, klok, varm och kärleksfull mamma till mina barn som hon alltid var för mig ♡

 

Imorse vaknade jag upp av Kelly som sjöng “Ja må hon leva” för mig på sängen. Hon hade ritat en fin teckning som hon hade vikt ihop som en blomma som jag sedan skulle blåsa ut ljusen på… det kan vara så att hon blandat ihop min födelsedag med mors dag, men det gjorde inte så mycket.

När jag kom ner till vardagsrummet möttes jag av mina tre älsklingar, ännu fler fina teckningar från Belle och frukost och ett inslaget paket ♡

 

 

…wohoooo! Bästa presenten!
Jag har tjatat flera veckor på att vi ska åka iväg till Plantagen och köpa blommor till blomlådorna och nu äntligen fick jag göra det.

 

Innan vi satte oss i bilen tog vi en fin bild på mig och mina tre.
Inte det lättaste att få alla att titta åt samma håll samtidigt – särskilt när det var så ljust åt det hållet fotografen stod 😉

Kelly, Belle och Harley. Mina tre ögonstenar, jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för er.

 

Framme på Plantagen letade vi efter färgglada blommor till blomlådorna på balkongen.

 

Vi fyllde vår vagn med rosa, vita och blå blommor – och lovade att tjejerna skulle få glass om de skötte sig och inte sprang runt som dårar i butiken.

 

…de sprang ändå runt som dårar…

 

…men rullade ändå ut med en varsin glass i handen 😉

 

Vi åt glassen på uteplatsen, sen ville tjejerna bada igen.

 

 

När Belle sov sin middagslur passade jag på att plantera blommorna.
Fyra blomlådor till balkongen och en stor kruka till uteplatsen.

 

Efter middagen ställde vi oss och bakade en morsdagtårta, tjejerna och jag.

Förutom att jag fick spelet när Belle försökte slita tårtbottnarna mitt itu, så lyckades vi tillslut få till en riktigt tjusig jordgubbstårta med Noblesse.

 

Jag har aldrig i mitt liv fått höra någon sjunga “ja må hon leva” på en och samma dag lika många gånger tidigare. Kelly tog verkligen mitt morsdagfirande på största allvar och både sjöng och sa grattis om och om igen till mig hela dagen, gullnosen ♡

När jag nattade dem ikväll och Kelly precis hade somnat så la jag henne tillrätta i sängen och då vaknade hon till lite sådär mellan sömn och vakenhet och medan hon vänder sig om säger hon “grattis mamma…” i sömnen en sista gång och sen somnade hon om.

 

Glad för den här dagen! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats