Tessie-san

Mjukglass och inställt bad

Godkväll på er, hur mår ni? ♡
Här har ni en trött mamma vars ögon nästan går i kors. Båda tjejerna valde att starta dagen 05.00 och det var ju bara att gilla läget och gå upp med dem då. Som tur var sken solen utanför fönstret och det gör ju så att det blir lättare att kliva upp.

Efter frukost packade ihop vagnen med badkläder, handdukar, filtar och fika och begav oss mot bussen. Vi hade bokat en playdate med Jenny och hennes lilla Nicole, vi tänkte att vi skulle bada i plaskisen på Farstaängen, meeen våra planer ändrades med en gång vi klev ut genom dörren. Det blåste för sjutton storm ute, med riktigt kalla vindar, så badet kunde vi ju bara glömma. Vi bestämde oss för att ta en trip till Farsta C istället.

 

På bussen med mina gullnosar ♡

 

Vi var lite tidiga och inga affärer hade hunnit öppna än. Men vi tog en runda ute på torget och gick upp och lekte på den lilla lekytan i väntan på Jenny och Nicole.

 

Kelly visade Belle hur man skulle krypa igenom röret och hon var snabb med att testa. Hon tyckte det var jättespännande, så hon gjorde det om och om och om igen ♡

 

När de kom strosade vi runt lite i affärer tillsammans och så åt vi lunch.
Tjejerna fick gå loss i leksaksaffären och sen gick vi ut på torget och åt en mjukglass.

 

Jag minns mina sommarlov som liten med värme. Jag och mamma köpte ofta glass med strössel och satt och åt den här vid fontänerna ihop. Fast då låg glasskiosken ungefär därbak där bankomaten ligger idag.

Tänk att jag nu fick sitta vid samma fontän och äta en likadan glass med min egna dotter ♡

 

Hon fick både mjukglass och en stråhatt idag, en så lycklig tjej ♡ (Belle fick en ny Mimmi Pigg-klänning som hon ska få ha på sig på Jennifers (Nicoles storasyster) Disneykalas nästa helg.)

 

Efteråt gick vi ner till Farstabadet för att kika. Det var så länge sedan jag var där och de har ju byggt nya bryggor och rustat upp allt så fint. Kelly blev överlycklig när hon såg vattnet, för då ville hon genast bada. Men det blåste så himla mycket, så jag förklarade att stranden tyvärr var stängd idag… :/

(Alltså, sånahär tillfällen när de plötsligt håller varandra i handen bara sådär… mammahjärtat gör volter ♡)

Lite besviken badsugen tjej, men man behöver kanske inte tvinga fram en förkylning… speciellt när det var en bit hem sen med att vänta på buss osv. Näe, bada får vi göra när det blivit lite varmare igen.

 

Nu ska jag krypa till kojs jag med. Jag anar att tjejerna kommer vakna pigga och glada vid 05 imorgon igen och då gäller det att vara med 😉

Hoppas ni får en fin kväll! Ta hand om er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats