Tessie-san

Ledsen av Facetime

Hej på er, hur har ni det? Härligt med fredag! ♡
För oss är det ju fredag hela veckan, men vi har längtat lite extra till just den här fredagen, för ikväll kommer JP hem. Han har varit i Paris på jobb och vi har längtat efter honom så mycket!

Tidigare har det gått jättebra att Facetimea med honom, tillsammans med tjejerna, men den här gången blev Kelly jätteledsen. Vi hade såklart berättat att pappa skulle iväg i ett par dagar och att vi kan ringa honom när vi vill, men jag tror det sjönk in på riktigt att han var borta när vi ringde Facetime med honom och hon började genast sakna honom jättemycket.

Hon har frågat om honom flera gånger om dagen sedan han åkte och är så glad att han nu ska komma hem. Båda tjejerna sover redan, så det får bli världens bästa överraskning imorgonbitti ♡

Idag efter frukost gick vi ut på promenad. Kelly ville köra sin dockvagn med Bambilina i och så fick hon styra helt vart vi skulle gå. Det kan gå lite hursomhelst, men vi hade ingen tid att passa så det gjorde ingenting.

Vi besökte tre lekplatser i vårt område, två av dem har vi inte lekt på tidigare och det är ju alltid kul.

 

 

Belle är så himla snabb nu när hon kryper iväg och ställer sig upp mot det första hon ser.
Hon går ju utan problem när hon håller i sig i möblerna hemma, och hon brukar “köra runt” på våra köksstolar som hon använder som lära-gå-vagn, men än har hon inte tagit något steg utan. Det är verkligen ingen brådska med det, hon är ju bara 10 månader – men samtidigt skulle det inte förvåna mig om hon gör det snart.

Jag var 11 månader när jag tog mina första steg, JP var 13 månader och Kelly var 12 månader. Vi får se när det lossnar för Belle.

 

Åh vad jag ser fram emot att min stora älskling kommer hem ikväll – och även att jag därmed får sovmorgon imorgon, hihi 😉Näe, men på riktigt. Det är inte ofta vi är ifrån varandra, och speciellt inte flera dagar i rad, så det är alltid lite tufft när det händer. Ska bli så mysigt att få pussa på honom igen ♡

Nu ska jag fortsätta titta på Titanic på 3:an. Hur många gånger har man inte sett den? Och ändå är den så himla bra! Gråter varje gång!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats