Tessie-san

Min lilla apunge och jag

Hej alla glada! Redan onsdag idag och veckan går mot helg igen 🙂

Kelly var tillbaka på förskolan imorse efter en långhelg då förskolan haft stängt för planeringsdagar måndag-tisdag denna vecka. Det var full mundering på, för vilket himla ruskväder det är idag! Tror kanske att de stannar inne och pysslar med barnen en sådan här dag, men det är klart hon måste ha med sig kläder för väder ändå.
Idag hämtar vi upp henne lite tidigare tänkte vi, sen ska vi styra middag tills att Linnéa kommer på besök ikväll. Det ser vi alla fram emot!

Nu på förmiddagen har vi fixat och donat på hemmaplan. Tvättat sängkläder och rensat i lådor och garderober. Har lagt upp lite saker på Tradera och resten i en skänkhög till Myrorna. Skönt att rensa lite. Jag har dock haft en liten apunge här som inte velat vara någon annanstans än i min famn och då är vi glada att BabyBjörn finns – älskar detta bärsele ♡ Det är lite lättare att rensa när man har två händer och det är dessutom väldigt mysigt att ha henne så nära. Hon är ju nöjdast i världen över att få följa med överallt, samtidigt som hon känner min värme, doft och mina hjärtslag ♡

 

 

Det kommer upp en fin rabattkod till er från För evigt min, lite senare. Missa inte det! Puss så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats