Tessie-san

Mamma Mu

Hej på er! Hur har ni det ute i regnrusket?
Vi har stannat på hemmaplan hela dagen, bortsett från lämning och hämtning på förskolan och en tripp till affären. Skönt att slippa traska runt ute i det här vädret som kom nu på kvällen.

Belle har alltid velat ammat mycket och ofta, men det känns som att hon har dragit i en extra växel de senaste dagarna och jag känner mig som en Mamma mu 😉 Hon vill inte lämna min famn alls numera, så det har inte blivit så mycket annat gjort idag. Vi har mest suttit och ammat – men det är ju också det absolut mysigaste som finns och precis vad vi ska göra vår första tid ihop. Jag glömmer det ibland och vill gärna fixa och dona med massor med annat när vi “ändå är hemma”, men jag måste försöka släppa det och bara tillåta mig själv att mysa ner mig helt med min lilla skatt ♡ Det är vi båda värda!

 

 

Hon är så go, vår lilla Belle och hon hänger med mer och mer för varje dag som går. Vi har redan börjat få riktiga svarsleenden och hjärtat smälter ju på en gång då ♡

Även om det mesta handlar om amning just nu, så hinner hon ändå gosa med sin pappa också ♡ Hej gulliga!

 

Hon har lite trånga tårkanaler älsklingen och har haft sedan hon föddes, så hennes ögon tåras upp ganska mycket, men enligt läkaren är det inget hon besväras av och det brukar ge med sig efter ett tag.
Gosigaste snos, så himla lik sin storasyster när hon var lika gammal ♡

 

En malligare storasyster kan man nog inte hitta ♡ Kelly blir så stolt att hon nästan spricker när hon får hålla i Belle “själv” 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats