Tessie-san

“Mata anka, mm gott i magen”

Godkväll kompisar, hur mår ni? ♡

Vi har precis nattat barnen, och det gick mycket bättre än väntat en dag som denna när vi vridit fram klockan en timme. Kunde ha blivit katastrof, men vi har hållit igång hela dagen och skippat mitt-på-dagen-vilan för Kelly som vanligt på helgen – sen nattade vi en halvtimme senare än vanligt, så skillnaden bara blev en halvtimme idag. Skönt att det funkade så bra!

Igår gick det däremot inte alls som vi hade tänkt oss med dagen. Jag hade en bokad tid hos Karin för att göra mina fransar, men så vaknar vi upp och JP har fått ryggskott, stackarn. Det var nog inte ett fullgott ryggskott, men han har haft problem med det innan (han fick ju ryggskott samma dag som vattnet gick med Belle…), så det var inte helt främmande.
Han hade jätteont och kunde inte ha tjejerna själv under tiden jag skulle iväg så jag fick boka om tiden hos Karin, så kan det gå ibland. Karin var jättesnäll och förstående och ordnade en ny tid direkt.

Det var ju ändå superhärligt väder, så vi gick ut på promenad istället. Det är ju bra att röra på sig, men inte anstränga sig, så en promenad var lagom. Vi gick ner till vattnet med lite bröd som vi matade fåglarna med. Ett andpar hittade vi därnere vid stranden, på sommaren är de hur många som helst.

 

 

 

Kelly ville helst gå själv, men efter en stund stannade hon – pekade ner på sina ben och sa “tungt…” så då fick hon hoppa upp i vagnen ändå. Vi vände på hennes del i dubbelvagnen så hon fick sitta framåt. Egentligen borde man väl ha vänt på den för länge sen, men jag gillar inte att jag inte kan se henne – och hon har aldrig klagat heller, hon gillar att prata och sjunga med mig när vi är ute, så hon har fått sitta åt mitt håll.

Nu tyckte hon iallafall att det var väldigt kul att få göra tvärtom. Speciellt när hon och Belle hamnade så de såg varandra bättre från det hållet dessutom ♡

 

Sen blev Belle så nyfiken på vad Kelly satt och tittade på, så hon fick också byta håll.
Vattennivån nere vid stranden hade verkligen stigit. Strandkanten brukar börja därute vid vassen.

 

Kelly var inte det minsta blyg för att mata änderna. Hon gick så nära att jag ibland fick stoppa henne för hon var på väg ner i vattnet.

 

“Pluns!” sa hon efter varje brödbit som hamnade i vattnet ♡

 

Mammas gosboll ♡
Hon tyckte det var så spännande att kika på fåglarna och på Kelly som busade runt på stranden. Tror nog hon bara längtar tills hon lärt sig gå så hon också kan få hänga med på allt. Hon står numera på knäna och buffar fram och tillbaka i världens fart hemma, det är nog bara några dagar kvar innan hon tar sitt första krypsteg, det ser så ut iallafall ♡

 

“Mata anka, mmm gott i magen!” utbrast Kelly.

 

Åh, vad vi längtar till sommaren nu. Då kommer vi hänga här jämt! Vi får hoppas att den här sommaren blir lika varm och härlig som förra årets, vore skönt att få njuta av den lika mycket som alla andra (utan att vara höggravid den här gången).

 

Orkar inte hålla ögonen öppna mer… det här inlägget har tagit ett halvår att skriva känns det som. Ska krypa ner bredvid mina gosingar nu istället, imorgon väntar en ny vecka och vi behöver alla krafter vi kan få.

Hoppas ni haft en mysig helg! KRAM på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats