Tessie-san

Frukostevent, Bamseglass och cykelpremiär

Hej kompisar, hur mår ni denna fredag?

Vi har haft en riktig toppendag, så humöret är tipptopp! Härligt efter en vecka med ond hals, huvud och kropp – att få avsluta på det här sättet ändå.

Vaknade friskare än jag känt mig på hela veckan. Det är lite hosta och lite snuva kvar, men om man jämför med hur det varit i dagarna så är jag frisk som en nötkärna idag. Vi firade detta med att packa ihop oss i dubbelvagnen och åka iväg till Haninge för att gå på ett frukostevent på Lindex, tjejerna och jag. Vi hade bjudit med Jenny, så hon mötte upp oss där.

Vi blev bjudna på frukost och fick shoppa till rabatterat pris.

Kelly tyckte det var jättespännande att få god smörgås och juice serverat i en klädbutik sådär, men Belle var svårflirtad och somnade så fort vi kom dit 😉

 

 

Vi har två viktiga regler när vi är ute i affärer (speciellt när jag är själv med tjejerna) och det är:
1. Inte springa iväg
2. Inte gömma sig

Det gick sådär.

Kelly tyckte det var jätteroligt att busa i både provrum och under klädstängerna… Men så blir hon oftast lite extra busig när vi är två vuxna av någon anledning. Är jag helt själv med henne och Belle så lyssnar hon mer.

Folk kanske tycker att jag är harig och en hönsmamma, men jag låter henne inte gå utanför mitt synfält en sekund. Har alltid varit bestämd med det, men efter att jag sett dokumentären om Madeleine McCann (går just nu på Netflix) så har det trappats upp ännu mer. Jag kan inte ens snudda vid tanken av att hon skulle komma bort. Då får jag vara hur larvig som helst i andras ögon, det bryr jag mig inte om.

 

Någon behagade att vakna någonstans där mitt i shoppingen ♡
Hon som alltid är så lugn och easy going blev plötsligt hysteriskt ledsen varje gång Jenny sa hej till henne. Vet inte vad det handlade om? Sen var hon glad och lugn som vanligt igen resten av dagen. Märker verkligen att hon är mitt i eller precis passerat ett utvecklingssteg dock, så det kan vara därför.

 

“Tittut! Kelly gömmer!!”

 

Vi hittade fler fina plagg till tjejerna och sen gick vi och tittade på vårskor. Kelly har vuxit ur de sneakers hon hade förra våren/sommaren, så det var dags för ett par nya. Vi fick hjälp med att mäta hennes fot också, så vi vet exakt vilken storlek hon har nu. Sen kan det ju skilja sig mellan olika märken och olika typer av skor (för enkelhetens skull…), men nu vet vi att hon har storlek 22 i sneakers iallafall.

Vi hittade ett par snabba lila sneakers som hon blev pladaskförälskad i, så det fick bli dem!

 

Vi åt lite lunch på den kinesiska restaurangen där i Haninge C och efter det hade jag lovat att Kelly skulle få en fredagsglass. Hon var väldigt glad för det och valde en Bamseglass på vägen hem.

 

På eftermiddagen sopade vi rent grus från entrén (sopbilen kommer om någon dag) och sen plockade vi fram Kellys cykel från förrådet. SOM hon har längtat!

Hon når precis ner till pedalerna i år, men vi får öva lite på att trampa själv 😉

 

Älsklingen! Så mallig! ♡

Vi avslutade dagen med att fika på raw-chokladrutor som vi bakat för att fira pappas namnsdag.

Ps. Sa jag att nattningen tog mindre än 10 minuter idag? 😉 Ingen vila på dagen och en lagom trött Kelly vid läggdags. Så skönt för oss allihopa! ♡

 

Hoppas ni har en mysig fredag och en fortsatt trevlig helg, vi hörs mer imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats