Tessie-san

Mamacita needs a margarita

Förra året på min födelsedag fick jag “ett besök på en airbar” av Jessan i present. Men så var ju jag gravid med Harley och det har inte blivit av. Nu i år när vi fyllde år (hon fyller också år i augusti) så gav vi varandra en varsin pedikyr som vi skulle gå och ta tillsammans. Vi brukar ofta ge varandra en upplevelse vi gör tillsammans, det blir roligare så.

Så nu bokade vi in en heldag då vi gjorde alltihopa. En riktig pampring-dag ♡

Började med att gå till en salong och få håret tvättat, fönat och lockat. Supermysig start på dagen!

 

Kände mig väldigt tjusig efteråt.

Det blev väldigt många selfies den här dagen. Jag hade nästan glömt hur man gjorde, haha…

Förutom att fira våra födelsedagar i efterskott, firade vi även Jessans nya lägenhet hon köpt! Jag hade med mig fina inflyttningspresenter såklart; en kudde i svart och guld (som önskat) och doftpinnar från Rituals.

Det var en av de vackraste lägenheterna jag har sett, det var precis som att kliva in i ett modemagasin, wow tänk att bo så fint!

 

Nu fortsätter vi resten av inlägget med ett bildregn av selfies… here we go ♡

 

Efter ett glas i hennes nya lägenhet gick vi ner på Rörstrandsgatan och åt lunch.

 

Sen promenerade vi iväg till Mood-gallerian där vi gjorde pedikyr. Stannade till på en tom uteservering på vägen då vi hade en stund innan vår bokade tid. Tror minsann att detta var den sista sommardagen för i år. Nu är hösten på ingång på riktigt.

 

Jag har aldrig gjort pedikyr tidigare, men det var kul att göra tillsammans. Kändes lyxigt att få fötterna ompysslade efter en hel sommar i flip flops och sandaler.

 

Efter pedikyren studsade vi som på moln i nya fötter och gick iväg och åt middag på Fridays. Friterat och goda såser – precis vår melodi 😉

På vägen hem kände jag mig fylld med kärlek och ny energi. Hur mycket jag än älskar mitt mammaliv med småbarnsbus och blöjbyten, så är det riktigt mysigt att få vara bara Tessie ibland och få hänga med kompisar med 100% fokus på just det. Det har ju inte alls blivit så mycket av det det senaste året, så när det väl händer så njuter jag lite extra. 

 

Tack för ett superhärligt födelsedagsfirande, Jessan. Du är bäst! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats