Tessie-san

Han kryper!

Idag har vi en riktig fixardag på hemmaplan, Harley och jag. Efter att vi lämnat av tjejerna på förskolan gick vi iväg och handlade lite och sen har vi fixat och donat hemma. Kört två tvättar, vikt in gårdagens tvätt i garderoberna, torkat av bord och stolar i köket, dammsugit och skurat golv… ja, ni vet det där vanliga. Harley följer med mig på allt och är så glad och nyfiken i allt vi gör.

Det är klart att jag alltid saknar Kelly och Belle när jag inte är med dem, men det är så fruktansvärt mysigt att bara få vara med Harley nu litegrand. Vi njuter båda två av att få lite egentid med varandra ♡

Idag fick han äta kyckling med grönsaker till lunch och det gillar han. Sen fick han päronpuré till efterrätt. Han är likt sina storasystrar en riktig bananfluga som älskar söta puréer.

 

Kan ni tänka er att den här stora killen numera k r y p e r !

Han har ju varit på det ett tag nu, men mest stått och gungat fram och tillbaka. Sen har det kommit ett krypsteg här och där, men vi har alltid sagt att vi räknar det som på riktigt när de tagit tre krypsteg efter varandra. Det gjorde han nu på Belles födelsedag i måndags! Stooora stora killen! ♡ Det spelar ingen som helst roll att det är min tredje gång jag är med om dessa första gånger – det är lika glatt och imponerande varje gång. Jag är stoltare än tuppen! ♡

Nu när han äntligen knäckt koden så går det undan. Han kryper precis dit han vill. när han vill det. Älskade lilla plutt, när blev du så stor?

 

Nu ska vi spika upp en tavla och sen börja förbereda vagnen inför hämtning på förskolan.

Ikväll kommer inlägget från Belles födelsedagskalas upp, kika in igen då! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats