Tessie-san

Lyxbrunch med min mallgroda

I lördags packade Kelly och jag ihop oss och drog iväg på lite egentid, bara hon och jag. Jag hade en brunch inbokad med tjejligan (Sofie, Petra och Frida) och Kelly var så mallig över att få följa med. Tanken var att jag skulle ta med mig båda tjejerna egentligen, men efter att Belle varit dålig i veckan och lite extra ynklig, så fick hon vara hemma och mysa med pappa istället. Även om jag älskar att umgås med båda tjejerna ihop så är det alltid mysigt att få spendera lite extra tid ihop en och en också, den här gången var det dags för min stora tjej och jag ♡

Det var ju så härligt vårväder, så vi plockade undan vinterjackorna och tog våra vårkappor istället, premiär för i år!

 

 

Vi försöker få till en lunch eller brunch ihop alla fyra så fort vi kan, men nu hade det gått ett himla bra tag sedan sist. Jag missade dessutom Petras födelsedagsfest för ett par veckor sedan (då hela familjen fick kräksjukan), så nu bokade vi in den här brunchen och såg till att den blev av 😉

Vi hade med oss en söt vårbukett som Kelly stolt räckte över när Petra öppnade dörren, och så hade vi tagit med hennes födelsedagspresenter som bara legat och väntat.
När vi kom in möttes vi av detta ljuvliga brunchbord. Så himla fint fixat av Petra och hennes Niklas ♡

 

Avokadomackor med ägg, hallonsmoothie, juice och bubbel, och nygräddade croissanter med sylt, Philadelphia och Nutella. MUMS!
Kelly var superglad över att få sitta på en “stor” stol, lilla mallgrodan ♡

 

Jag kommer inte ut och träffar vänner så ofta som jag skulle önska, men när det väl blir av så njuter jag till max. Jag får så härlig energi av mina vänner och Kelly hade the time of her life. Hon fick ju såklart 100% uppmärksamhet av allihopa och det gillar hon. När vi satt kvar vid bordet, så levde hon rövare runt i hela lägenheten med Niklas (Petras fina kille). De spelade gitarr och piano, hade dansshow, målade i målarböcker, lekte tittut i skafferiet, byggde koja, tittade på Vaiana och busade. Hon var helt slut när vi kom hem och det var en väldigt nöjd och glad liten tjej som somnade på (mindre) än 10 minuter ikväll (igen?!)

SÅ glad för den här dagen. Tack! ♡

 

Kelly tog en svängom med Frida. De körde ett gitarr-solo ihop 😉

 

Byggde koja med Niklas. Han ordnade så de kunde titta på Vaiana därunder. Så himla gulligt av honom, han var världens goaste mot henne hela dagen.

 

Efter att ha busat non-stop i 4 timmar tackade vi så mycket för idag och åkte hemåt. Jag såg på Kellys ögon att hon var snortrött (vi har börjat skippa sovstunderna på dagen nu), men ville såklart inte att hon skulle somna sådär lagom innan middagen, så jag gjorde mitt bästa med att hålla igång henne hela vägen hem på pendeln. Det funkade.
Vi hann äta middag och sen leka lite i lekrummet, innan det blev dags för pyjamas, välling, tandborstning, godnattsaga och sedan upp och sova.

 

Nu vankas det lunch, sen kommer Andrea och Inez över på fika. Det tar vi i solen på uteplatsen!

PUSS på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats