Tessie-san

Lekplatsturné

Det är så roligt, på kvällen när alla barnen sover, jag har städat och gjort iordning hemmet efter dagen, städat undan på uteplatsen, tömt poolen och vikt alla handdukar, hängt tvätten och tillslut slängt mig på soffan tänker jag att vi inte gjort så mycket den här dagen – men så kollar jag igenom min telefon och ser alla bilder från våra senaste dagar och så märker jag att vi ju gör hur mycket som helst. Även om vi är rätt så begränsade iom Corona.

Nu när hela familjen äntligen är friska igen har vi börjat ta oss ut på våra lekplatsturnéer vi brukar göra om somrarna. Vi packar vagnarna med lite snacks och fulla vattenflaskor, sen drar vi ut på äventyr. Det är sällan vi vet vart vi ska, vi brukar bara gå åt ett håll och se vad som väntar, men häromdagen hade vi ett speciellt mål – nämligen en nyöppnad park som ligger en bit från oss.

Vi har gått förbi den parken ett par gånger den här våren, men då har den inte varit färdig och varit instängd i metallgaller, men nu äntligen hade den öppnat.

Tyvärr var det en riktig besvikelse. Det fanns inte mycket för våra små barn att göra där egentligen, det fanns en studsmatta och en rutschkana – som var stekhet i solen och alltså inte gick att åka på alls, sen var det mest femtiofyra olika klätterställningar för stora barn och sen var det inte så mycket mer. Tråkigt.

De hade ett utegym iochförsig, och det tyckte tjejerna var kul att testa på, men inte mer än så tyvärr så vi var inte särskilt långvariga där, utan gick vidare. Som tur är finns det hur många bra parker som helst där vi bor, så vi hittade snart en ny.

 

 

Harley sover oftast väldigt gott i vagnen när vi är ute. Han gillar när den är i rullning, står den stilla för länge vaknar han och protesterar 😉

 

Vi gick vidare istället.
Kelly och Belle hittade en rosenbuske som hade både humlor och nyckelpigor på bladen, det var väldigt spännande!

 

Belle-gumman, min lilla godispralin. Hon är totalt orädd, hon klättrar, hoppar, springer och har sig. Och sen ramlar hon ganska ofta också. Hon har alltid något blåmärke, skrapsår eller bula, och hennes knän har numera alltid nya plåster för att hon ramlar och skrapar upp dem. Hon är däremot väldigt tuff och reser sig upp snabbt och efter att hon blivit tröstad är det över och hon springer vidare.

 

Kelly har blivit helt galen i studsmattor! Så fort hon ser en så bara måååste hon prova att hoppa. Ni kan ju förstå hur nöjd hon är över att vi har en alldeles egen på vår tomt numera.

 

Titta vem som vaknat! ♡

 

Harley är verkligen en kopia av sin far. Det är nästan lite kusligt när man tittar på gamla bebisbilder på JP, de är sååå lika varandra! Det är så mysigt! ♡


 

Vi avrundade vår lekplatsturné med lite fotboll på gräsmattan vid vårt hus.

 

…aaaand he´s out.

 

Nej juste, det var inte slutet på turnén… vi stannade till vid ytterligare en och byggde lite sandslott också. Vi hann beta av en hel del parker den här dagen och alla tre barn somnade som stockar vid nattning sen kan jag säga 😉

Imorgon väntar stranden för första gången i år! Vi har köpt armpuffar till tjejerna och jag har precis packat ihop badväskan så den är redo.

Får se vem av oss som är först i 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kornelia

  Har ni testat aktivitetsparken i Älta? Tror den skulle passa er bra som har barn så nära i ålder, för som jag minns det var det ganska långt mellan dom olika ”svårighetsgraderna”.
  Det är så kul hur du beskriver Belle, jag tror hon och Love skulle gilla varandra! Han har alltid blåmärken i pannan och skrapade knän. ❤️

  1. tessiesan

   Kornelia- Nej, det har vi inte gjort. Men tar tacksamt emot alla tips på roliga lekparker, så tack!

   Hehe, vad roligt! Det är rätt kul att se hur olika barnen kan vara trots tätt i ålder, samma uppfostran och rutiner. Personlighet och egenheter syns så väldigt tydligt 🤩

stats