Tessie-san

Laxrosa förråd

Imorse vaknade vi pigga (nåja) och glada och gick upp och åt frukost hela familjen. När JP åkte iväg till skolan klädde vi på oss och snyggade till lite i köket efter frukosten, slängde in en ny disk och gick sedan ner i badrummet och vek gårdagens tvätt och slängde i en ny tvätt.
Gjorde sedan iordning oss och gick ut på en promenad med vagnen. Svängde förbi brevlådan för att posta ett födelsedagskort till någon som fyller år snart (så hemlig jag är) med tre minuters marginal innan lådan skulle tömmas – hoppas inte brevbäraren var extra snabb idag och redan hunnit tömma den bara. Får hålla tummarna för att det kommer fram i tid!

 


Fortsatte vår tur runt i kvarteret och la märke till att många av våra grannar på granngårdarna hade målat om sina förråd (som finns på varje framsida vid ingången) i olika färger, båda helvita, ljusgula och gråa. Jag gillar ju som bekant när det är vitt och fint och skulle gärna vilja måla om vårt förråd till helvitt, men vi har någon löjlig regel om att vi endast får måla om till samma färg och nyans som det redan är på förråden – ljusrosa/laxrosa, just för att det ska vara enhetligt på gården.
Får kolla upp hur strikt det egentligen är med det – för jag skulle hemskt gärna vilja måla om det helvitt i samband med att vi målar staketen nu i vår.

Hade hursomhelst en envis liten tjej med mig i vagnen som absolut inte ville somna på vår promenad. Med ett öga öppet kämpade hon emot sömnen – himla nyfiken alltså.


Ps. Vad kul att se att ni hittat like-hjärtat, det uppskattas massor!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats