Tessie-san

Rosa vimpeln på plats

Det var egentligen tänkt att Kellys bonusmorfar Benke skulle komma över till oss imorgon på dagen för att hjälpa oss att borra upp ännu en hylla inne i hennes rum, men han fick förhinder och undrade om han kunde komma över idag istället. Toppen, tyckte vi! Så han kom straxt efter 12.00 och mätte, kontrollerade med vattenpass och fäste den nya hyllan på väggen på ett ögonblick. Vi är så tacksamma för hans hjälp. Vi äger varken en slagborr (för att kunna borra i betong) eller en vanlig borrmaskin, och det är ju såklart mycket lättare att få upp hyllor med dessa verktyg. Riktigt tråkiga saker att spendera pengar på bara, men det kanske är något att titta på i framtiden eftersom vi ändå är husägare nu och det kommer med stor sannolikhet komma fler tillfällen när de kommer behövas.

Hursomhelst.

Hyllan kom upp, jag fyllde på med de gosedjur Kelly äger just nu och nålade även upp den supersöta vimpeln som Kellys farmor sytt till oss. Hon sydde den med olika färger på fram- och baksida så man kan vända på den om man känner att man vill variera sig lite! Tycker rummet genast fick en mycket mer hemtrevlig och ombonad känsla, tycker inte ni? Jättenöjd! <3

 


Väntar på en beställning med lite väggstickers som ska upp på väggarna och sen är det taklampan som saknas (ska fabian få arslet ur och beställa den NU), sen känner jag mig ganska klar med hennes rum för nu.
Det finns bra förvaringsmöjligheter i bokhyllan med lite olika lådor, leksakskistan bredvid sängen, samt skåpet under skötbordet. Mysig punktbelysning vid amningsfåtöljen, i bokhyllan och stjärnljusslingan i fönstret. Plats för böcker både i bokhyllan och bokhyllslisten. Mattan på golvet sitter nu fast med hjälp av halkskydd, så den slipper glida runt om man trampar snett. Färger och detaljer flyter ihop fint. Mmm, börjar kännas klart!

Vill gärna fylla de runda små hyllorna på väggen med fina saker, men det är sådant som kommer. Hon har ju inte hunnit uppleva så mycket än, så hon har god tid på sig att få fina saker att sätta upp där om vi säger så.

<3

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats