Tessie-san

Lasagnelunch och flygande fjäril

Idag spenderade vi en stor del av vår dag hemma hos Kellys farmor och farfar. Vi blev bjudna på farmors goda lasagne till lunch och fick hjälp att gå igenom våra deklarationer. Kelly var lite blyg i början när det var så många ansikten som ville säga hej på en gång, men efter att ha fått iaktta dem en stund på håll så gick det så bra så. Hon är ganska mammig och pappig just nu, men efter en stund brukar det gå jättebra att komma till en annan trygg famn.

Här fick hon hänga lite med faster Anna-mi. De spanade in farmor och farfars häftiga fjäril som flyger runt i fönstret med hjälp av solceller. Jag älskar såna smådetaljer och tycker att fjärilar är det finaste som finns (har flera små fjärilar utsatta i vårt hem i gardiner, i blommor osv) så jag blev extra glad när farfar överraskade med en likadan flygande fjäril åt oss i present!

 

IMG_4076IMG_4079

 

 

Har plockat upp fjärilen ur paketet och byggt ihop den redan, så nu står den i en av våra blomkrukor i köket och inväntar solen imorgon. Den är helt beroende av direkt solljus för att fungera! Visar er en tjusig bild imorgon!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats