Tessie-san

Kellys egna sockerdricka – diy

Till Kellys Pippikalas hade jag ordnat en hel del pyssel och försökte få till så många Pippi-referenser som möjligt. En av sakerna som fick mest uppmärksamhet och wow-faktor var flaskorna med egna etiketter. Superenkelt att göra, men det ger ett storslaget intryck. Jag hämtade min inspiration från den här tjejen – hon är så otroligt duktig på pyssel och kalasfix!

Jag började med att leta upp lagom stora glasflaskor. Jag hittade mina på In&Finn för 15 kronor styck. Köpte på mig alla de hade, frågade om de hade fler på lager men de hade de tyvärr inte. Ett par veckor senare gick jag in igen och då hade de ett par till i hyllan som jag norpade på en gång! Tjejen i kassan tittade undrande på mig och frågade “vad ska du ha alla flaskorna till egentligen?”. De var i en så perfekt storlek, inte för stora och inte för små.

Sen designade jag egna etiketter i en app (man kan ju använda photoshop eller vad som helst egentligen) och sen fick jag hjälp av tjejernas farmor att skriva ut dem (vår skrivare saknar patroner) och klippte ut dem en och en.

 

Sen klistrade jag helt enkelt på dem på flaskorna. Jag valde mellan två tryck jag gjort, men den med färgglada bubblor passade ändå temat.

 

“Kellys sockerdricka” -voila!

Eftersom Kelly är alldeles för liten för att dricka läsk, kändes det fel att servera det på hennes kalas – så det blev bubbelvatten istället, det blev toppen! ♡

 

Flaskorna körde vi i disken efteråt och då lossnar etiketterna väldigt lätt. Så sparar vi dem till nästa kalas – hur bra som helst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats