Tessie-san

Julkänslan kommer smygandes

Wow, är det redan torsdag idag? Jag var helt säker på att det var onsdag… Dagarna smälter ihop!

Julkänslan har verkligen börjat smyga sig på hemma hos oss, även om vi avvaktat med julsaker såhär långt. Kelly satte på en ny julfilm på Netflix (helt själv?!) häromveckan och efter det har den gått varm minst två gånger om dagen här hemma, haha. Christmas Chronicles heter den och vi ser den såklart på svenska. Kelly älskar den och sitter som förtrollad, och hoppar upp och dansar så fort tomten börjar showa 😉

Anyhow… Idag har vi börjat julpyssla lite smått, Belle och jag. Det riktiga julstöket med alla julsaker och granen osv, det kör vi i helgen inför 1:a advent. Nu spikade vi upp ljusslingor vid entrén och på utsidan av balkongen – så nu lyser vi upp lika fint som resten av radhusområdet.

Jag ordnade det medan Belli sov och när hon vaknade “hjälpte hon till” med att ordna Kellys luciakrona tillsammans med mig. Vi köpte en helt vanlig ljuskrona och så klädde vi in den i glitter och virade ett rött band runt, så nu är den redo att användas. Det är ju endast 2 veckor kvar till lucia och Kellys allra första luciatåg, åh! Det är stort! Iallafall för mig som mamma. Blir helt tjock i halsen av bara tanken på att hon ska stå där i sitt vita lucialinne, ljuskrona på huvudet och ett lucialjus i handen och sjunga “tipp tapp” ♡ Åh!

 

Belle har fått en bumbostol så hon kan få sitta med när vi pysslar såhär, det tycker hon är jättekul!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats