Tessie-san

Kelly 5 år! ♡

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa Kellys födelsedaaaag! Hurra hurra hurraaa! ♡

Då var det äntligen dags för Kelly att fylla 5 år, sooom hon har längtat! Jag tror inte det har gått en enda dag sen i somras som hon inte nämnt att hon längtar tills hon ska fylla 5 år. En hel hand. Min stora stora tjej.

Eftersom vi ju ses varje dag och lever vårt liv tillsammans är det lätt att glömma bort att hon faktiskt växer varje dag. Alltså, det är svårt att hinna med och lägga märke till det eftersom vi ju ses hela tiden. Men ibland när jag ligger och scrollar på mobilen och kollar på gamla bilder på henne så inser jag hur stor hon faktiskt blivit. Hon har så himla mycket funderingar, kloka tankar och bra kluriga frågor om allt och ingenting. Hon har helt plötsligt blivit en liten människa som jag kan sitta och ha långa pratstunder med. Min alldeles egna lilla person. Älskar henne mest i hela världen ♡

Imorse väcktes hon av skönsång och födelsedagsbricka på sängen. Hon räknade ljusen noga; 1…2…3….4….5!

 

När hon blåst ut ljusen och vi hurrat klart var det dags att smaka på födelsedagscupcakes på sängen och öppna första paketet. Då fick hon sällskap av två (nyvakna och) nyfikna syskon ♡

 

I det paketet låg det en liten hund med koppel som man matar med små hundgodisar som den sen bajsar ut. Väldigt kul.

Eftersom det var Kellys födelsedag sa jag att hon fick välja vad hon ville ha på sig till förskolan – ”du får välja precis vad du vill”. ”Får jag?! Då vill jag ha Sofia-klänningen!” Så hon lekte runt i prinsessklänning hela dagen på förskolan idag.

Till middag önskade hon sig våfflor med drottningsylt, så det ordnade vi ♡

Sen fick hon öppna resten av presenterna, med stor hjälp av Belle och Harley. Från oss fick hon hårkritor, en Tiana-docka, pärlor, glittriga hörlurar till iPaden och ett Sofia den första-slott med små möbler och Sofia-gubbar. Sen öppnade hon fler paket med Barbie-dockor, Lego, My Little Ponys och en jätterolig hamster som härmade allt man sa med en pipig hamsterröst. Väldigt uppskattade presenter alltihopa och alla tre barnen lekte non-stop fram till läggdags.

Stort grattis på 5-årsdagen, min älskling! Jag älskar dig mest av allt! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats