Tessie-san

I vår familj…

Blev inspirerad av Gabriella Joss som gjort en lista om sin familj, så jag tänkte låna idén och ge exempel på hur vår familj är/gör.

 

I vår familj…

…Säger vi “jag älskar dig” flera gånger om dagen till varandra. Kelly har precis börjat uttrycka det självmant och mitt hjärta gör ett skutt varje gång. Hon kallar oss också för “älskling” och det är det gulligaste jag vet.

…Skrattar vi ofta och högt med varandra. Vi är inte glada hela dagarna, men vi skrattar alltid ett par gånger minst med varandra varje dag.

…Har vi varandras rygg. Jag känner mig trygg att veta att JP alltid backar mig och han vet att jag gör detsamma för honom. Vill att barnen ska växa upp och känna det också, att vi alltid är på deras sida och att de alltid kan komma till oss.

…Gillar vi film. Vi har ganska bred filmsmak och gillar inte alltid det den andre vill se alla gånger, men vi gillar ändå våra filmstunder. Kelly har ju sina “fasta favoriter” – Kalle och Chokladfabriken, Vaiana, Pippi Långstrump och Christmas Chronicles. Var ett tag sedan hon hittade någon ny film att fastna för faktiskt.

…Badar vi oftast hela familjen samtidigt. Vi har en jacuzzi, så vi alla får plats. Ibland tar jag en dusch istället, men vi är alla i badrummet samtidigt ändå.

…Äter vi alltid tacos på fredagar! Det blir väldigt sällan undantag på den. Isåfall flyttas det till lördag eller söndag istället.

…Brukar vi alltid dansa “fredagsdansen” tillsammans i köket när vi lagar tacos. Veckans höjdpunkt!

…Går vi inte och lägger oss osams. Ingen får vara ledsen när man ska sova. Vi pratar alltid igenom saken och avslutar med en stor kram, både stora som små.

…Har vi börjat fundera på om vi kanske skulle vilja bo i ett enplanshus… Jag har alltid drömt om att bo i ett hus med en vit trappa, men tre våningar (som vi har nu) är lite besvärligare än man kan tro. Skulle gärna se att samtliga sovrum låg på samma våning dessutom.

…Drömmer vi om en stor familj. Inte stor-stor, men lagom stor för oss ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats