Tessie-san

Hon sa ja!

I helgen hade vi lite besök över. Molly och hennes två döttrar Alice och Ella kom för att träffa Belle för första gången och även Jessica kom hit för att träffa oss och tjejerna. Vi ordnade lite våffelbrunch och mys. Vi hade råkat boka in det samma helg som städdagen i föreningen var, så vi fick ducka den. Känns inte bra att smita sådär, men för det första så hade vi redan bokat in denna dag när vi fick datumet för städdagen och för det andra så födde vi faktiskt barn för 6 veckor sedan – så det var nog ändå helt okej att vi inte var med.

Dessutom var det inte bara våffelbrunch och söndagsmys vi hade planerat denna dag, Belle hade även en viktig fråga att ställa till Jessan… ♡ (kan ni gissa vad det stod inuti kuvertet som Belle har i handen?)

 

 

…nämligen om hon ville bli hennes fadder/gudmor ♡

 

Och det ville hon! Vi alla blev mycket glada, och Jessan blev väldigt rörd och stolt över frågan om detta hedersuppdrag ♡

Nu när vi frågat båda faddrarna och fått ja, så kan jag äntligen börja planera hennes namngivning, wiiie!

 

Så kom det upp ännu en linslus som ville vara med, hehe.
Systrarna matchade i nya kläder dagen till ära, så vi passade på att ta lite syskonkort också.


Hjälpsam storasyster som snyggar till en innan fotografering 😉

 

Vi hade dukat upp ett riktigt härligt brunchbord med våfflor och all möjlig god topping. Både till “matvåfflor” med gräddfil, rom och hackad rödlök och till mumsvåfflor med sylt, grädde, glass, kokos och goda bär. Vi mumsade på tills de flesta faten var tomma 😉

 

Nyblivna tvåbarnsfamiljen hamnade på kort. Ett av de allra första korten på hela familjen faktiskt ♡

 

Fina Molly med Belle ♡
Belle fick jättefina presenter av Molly och hennes tjejer; en supersöt rosa lurvig väst, en vit body med spets och en rosa mössa med fluffiga bollar. Även Kelly fick presenter (!!), en matchande rosa mössa och en gosenalle – så himla gulligt av dem, tack så hemskt mycket!

 

Hennes tjejer lekte ihop med Kelly. De kastade boll och busade i vardagsrummet ♡

 

Vi hade en jättemysig söndagseftermiddag ihop och Jessan stannade kvar en liten stund till efter att de andra hade gått.
Kelly är riktigt glad i henne och de busade omkring och hade sig fram till Jessan skulle gå.

 

Den här lilla godisen var riktigt nöjd med dagen. Åh, hennes goa kinder och dubbelhaka, jag vill bara äta upp henne ♡ Mammas godisbit!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessan

    Så glad ❤️❤️❤️❤️ Och fattade INGET först med kuvertet haha! Men ska bli superfint, men varning för att jag kommer börja gråta.

stats