Tessie-san

Dubbelgångare?

Vad tiden går fort hörrni! Vår Bellibus är 6½ vecka redan och idag var vi tillbaka på BVC för att väga och mäta. Hon är ju en riktig liten goboll och går stadigt upp i vikt. Inte så konstigt eftersom hon äter och äter och äter hela dagarna 😉 Idag vägde hon in på 5725 gram, älsklingen! Följer sin kurva perfekt och det känns jättebra. Det är så skönt att inte känna samma oro som vi ofta kände med Kelly i början. Det handlade ofta om oron för att hon inte gick upp i vikt lika fort, men annars var iallafall jag mer ängslig och orolig för minsta lilla. Det är jag inte nu. Jag har en helt annan trygghet i mig själv och ett större lugn i kroppen den här gången och det är väldigt befriande.

Belle har haft lite magknip i perioder de senaste dagarna och varit lite ledsen då, men nu har det släppt och hon är glad och nöjd igen. Hon är så himla charmig och ler och jollrar mest hela tiden, men det är mest när man sitter med henne nära och konverserar med henne. Vi har många sådana mysiga stunder ihop om dagarna ♡

Tog lite bilder på henne häromdagen i sin nya lurviga väst och nya Adidas-skor hon fått i present. Hon ser så stor ut och jag glömmer att hon knappt är 1½ månad bara. Allt har gått så fort! Nästa gång på BVC (om två veckor) skulle vi kolla “om hon orkar hålla upp huvudet något”. Det har hon gjort jättelänge redan, hon har även väldigt starka ben och “står” nästan upp när man håller henne i knäet. Minns inte att det gick så snabbt? Men alla är vi olika som sagt, man ska inte jämföra allt.

Hon är väldigt lik Kelly som nyfödd och ibland råkar jag säga “Kelly” för att de är så på pricken lika varandra i samma ålder. JP tycker likadant. Häromdagen satt vi och kollade på gamla bilder på Kelly när hon var lika gammal och hon utbrast “Baelle!” på varenda bild som ju var på Kelly själv 😉 Så t.o.m hon tycker de är så lika.

 

Bellibusan 6½ vecka gammal ♡

 

Här hittade jag en gammal bild på Kelly och en bild nu på Belle när de sitter i soffan båda två.
Kelly är runt 3 månader här och Belle är nu 1½ månad. Ni ser vad lika de är va? Och då är ändå Kelly dubbelt så gammal som Belle på bilderna och alltså “mer utvecklad” såhär långt. Ska ta en likadan bild när Belle är 3 månader så får vi se om de är ännu mer lika då. Mammas älsklingar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats