Tessie-san

Hon knäckte koden helt idag!

Idag hände något så roligt!

Jag la ner Belle på mattan i vardagsrummet och så övade vi på att vända på oss. Eller ja, hon gjorde och jag hejade på. Hon har gjort det en gång tidigare, men det var med JP – så jag missade det. Sen har hon inte riktigt velat göra det fullt ut igen efter det. Hon har vänt sig till sidan, men så tar det stopp med armen som kommer ivägen…

Men idag trillade polletten ner för henne och jag fick tillslut hennes andra vändning på film (precis likadant som med Kelly, då fångade jag också det andra ögonblicket med mobilen). Jag märkte att hon var nära på att knäcka koden när vi övade och då började jag filma. Så roligt att ha det sparat! ♡ Efter att ha lyckats helt en gång, så gick det av bara farten sen. Hon fortsatte vända på sig resten av dagen och kvällen sen – hon var så glad att hon äntligen kommit på hur man gör!

 

Mammas gosebubbla ♡ Här tillsammans med den blinkande och plinkande leksaken som hjälpte henne på traven att vända sig. Den var så lockande att det bara var tvunget att vända sig om 😉

 

Åh, vad stolt man blir, det är helt otroligt! ♡ Mitt mammahjärta gör volter för hennes skull.

Vilken vecka – både knäckt koden med att vända runt från rygg till mage OCH fått sin första tand! Nuuu börjar det gå lite för fort här tycker jag. Jag stoppar gärna tiden en liten stund ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats