Tessie-san

Hemmalek och pappersfoton

Hej alla glada! Hur mår ni idag? ♡

Här är vi alla på bättringsvägen igen från den långvariga förkylningen som hållit ett hårt grepp om oss den här veckan. Kelly har ju varit värst drabbad med väldigt hög feber, men nu är hon tillbaka till sitt vanliga glada jag och det är vi alla glada för. Vi har bara lunkat runt i mjukiskläder hemma och bara försökt överleva dagen hela veckan, men igår var första dagen vi fick på oss riktiga kläder igen.

Kelly lekte runt och var nog glad för sin energi hon fått tillbaka, och jag använde min nyvunna energi till att rensa skåpen och skafferiet i köket. Wow, vad mycket skit jag hittade. Man måste verkligen göra rensningar oftare, jag hittade gammal baksirap längst bak i skåpet som gick ut 2014… Det är alltså 5 år sedan? Ah, nu är det utrensat, våttorkat och organiserat därinne så allt är up to date och står synligt så man ser vad man har. Skönt!

Jag passade även på att sortera och sätta in fotoalbumen jag påbörjat för länge sedan, från Kellys första år. Det blev bara 3 fulla fotoalbum… (måste nog lugna mig med framkallningen nästa gång 😉 ). Nu är det dags att börja bläddra, sortera ut och beställa framkallning på 2018 års foton. Jag brukar försöka framkalla till pappersform årsvis, så man inte råkar beställa dubbletter för att man inte minns när på året man beställde sist (har hänt mig flera gånger). Det vore ju bra om man kunde hålla sig till ett album per år, men det är klart att man kanske går bananas det första året man fått barn.

Hur gör ni? Framkallar ni någonsin era bilder till pappersform?

 

Igår körde vi hemmalek under tiden jag prickade av från min to do-list. Kelly leker så fint själv nu. Älvskon är en stor favorit här hemma, den kan hon sitta länge med och pilla med alla figurer och små möbler ♡

 

I sann fredagsanda åt vi tacos till middag. Har bytt ut köttfärsen mot halloumi, supergott! Idag till lunch stekte vi på vegofärs med tacokrydda och åt resterna, då osten tog slut igår. Funkar lika fint det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats