Tessie-san

“Hej!”

Onsdag idag och veckan vänder, vi går mot helg.

Det spelar dock ingen roll om det är vardag eller helg just nu, för det är fortfarande sjukstuga hos oss. Värst drabbad är fortfarande Kelly, sen har Belle börjat bli riktigt täppt i näsan, framförallt på natten – men hennes humör är inte förändrat. Hon är go och glad – kexchoklad ändå. För mig bröt det ut igår med rinnande näsa och som ett pannband med huvudvärk… men jag tar till alla hjälpmedel som finns, så Echinagard, nässpray och Alvedon tar mig igenom det mesta. Skulle gärna ta febern från Kelly också om jag kunde, men nu är det som det är. Vi fortsätter vila upp oss och hoppas att det ger med sig snart.

Om en vecka blir den här gosbollen 5 månader. Va? 5 månader? Hur i hela friden kunde tiden går såhär fort? Hon kom ju nyss?
Det är så konstigt det där, hur det å ena sidan känns som att hon kom igår, allt är ju så nytt – och å andra sidan så minns jag knappt hur det känns att inte ha henne här, hon har ju alltid varit en del av vår familj!

Hennes utveckling går i en rasande fart och det är nya grejer hela tiden. Hon blir bättre och bättre på att sitta upp själv utan stöd. Det är fortfarande vingligt, men hon är på god väg och är väldigt envis. Sen har hon upptäckt sin tunga, så den åker ut och in hela dagarna nu. Speciellt om man själv visar tungan för henne, då kör hon igång!

Sen säger hon “Hej!”. Ja, jag vet att det är “omöjligt” och “hon är för liten för att kunna prata”. Men ändå säger hon “hej” till oss flera gånger om dagen ♡

 

Än så länge hänger de blå ögonen kvar. Tänk vad roligt om hon får behålla den blå färgen ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats