Tessie-san

Happy Halloween!

Ja, Happy Halloween på er!
Firar ni Halloween på något särskilt sätt? Jag tycker att det är jätteroligt att det har blivit så mycket större i Sverige de senaste åren. Många tycker att det bara är kommersiellt skit, men att ha en färgsprakande högtid såhär mitt i mörka kalla hösten är väl aldrig fel? Jag tycker det är jättekul!

Förra året pysslade vi allt möjligt skojigt Halloweenpyssel. Då var ju Belle bara en liten bebis, men Kelly var med och klippte och klistrade egna fladdermöss av toarullar med mig. I år är båda stora nog att tycka det är lite kul med utklädnad och pynt. Jag är dock lite för gravid och trött för att vara någon supermamma när det gäller pyssel i år, så det har inte blivit så värst mycket.
Vi hade egentligen planerat att ha en Halloweenlunch för ett par vänner nu i helgen som kommer, men jag avbokade precis det. Min foglossning har blivit mycket värre, så jag orkar helt enkelt inte hosta något event just nu.

Men idag på självaste Halloween ville jag ändå att vi gjorde något lite roligare ihop hela familjen, så vi klädde ut oss och gjorde Halloweenmiddag på grön spaghetti med spindelkorvar, och till efterrätt serverades det monsterchokladbollar. Det tyckte tjejerna var jättekul!

Efter kvällsbadet släckte vi ner och plockade fram deras nya Halloween-ficklampor. Jag hade hittat dem på TGR för ett par veckor sedan, det är vanliga ficklampor som man kan byta ut munstycket på till olika Halloweenmotiv i olika färger, så lyser man på väggarna och i taket med blå spöken, lila häxor och orangea pumpor. Det var rena rama diskoljusen ♡

 

Såhär såg vi ut idag på Halloween, min (snart) lilla trio ♡♡♡

 

Två tummar upp för grön spaghetti!

 

Till efterrätt åt vi monsterchokladbollar. Kelly skrattade när hon fick se dem, de såg roliga ut med sina ögon tyckte hon.

 

Mina gullvippor! Så söta i sina Halloweenklänningar ♡


 

Eftersom jag är alldeles för gravid (med världens foglossning dessutom), så orkade jag inte springa upp och ner i trapporna för att öppna dörren till alla spöken och häxor som kom på besök för att gå Bus eller Godis. Vi valde då att göra det enkelt för oss. Jag ställde fram en pumpa, tände lyktan och ställde fram en skål med godis, så fick de ta för sig bäst de ville.

 

Fyllde på skålen två gånger, och det räckte nog till lagom till alla som kom, och vi slapp springa upp och ner och öppna dörren hela tiden. Win-win!

 

Innan läggdags var det en trött och gosig liten godispralin som ville ligga i min famn.
Min stora lilla älskling, tänk att du ska bli storasyster om två månader ♡

 

Sen fick vi sällskap av någon som snart ska bli dubbelstorasyster också! ♡♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats