Tessie-san

Glimtar av vår tisdag

Tisdag och veckan har rullat gång. Mår ni bra hoppas jag? ♡

Harley och jag tog en promenad efter lämning, och gick sedan hem och pysslade ihop det sista till årets sommarpresenter till fröknarna och pedagogerna på förskolan. Det blev jättebra, ska fota av det och visa er imorgon tänkte jag!

Så länge vädret är härligt så går vi alltid en promenad varje dag. Vi har bytt till sittdelen nu, men vi har den i liggläge. Han är fortfarande väldigt nöjd i vagnen och somnar oftast så fort den börjar rulla. Då får jag en stund med alla poddar jag missat.

 

 

Det är definitivt tänder på gång för Harley. Jag vet att jag trott det tidigare också, men nu är det helt utan tvekan tänder på gång. Han dregglar, biter och attackerar allt han får tag i och gnider mot tandköttet. Han har lite svårt att somna/sova just nu och det är klart jobbigt för fler än honom tyvärr… Men som med allt annat så vet vi ju att detta också kommer gå över. Vi håller ut.

Det är så roligt att alla mina tre barn har haft olika sovstilar. Kelly somnade alltid så fort jag la henne i “amningsposition” så som man håller en bebis, Belle gillade inte alls det utan somnade allra bäst om hon satt/låg i min famn med ryggen mot min mage – och jag höll en hand över hennes kind/ansikte.

Har givetvis testat båda positionerna med Harley, men den varianten han gillar bäst är såhär – mage mot mage i grodposition:

.

 

Våren efter att vi flyttade in i huset köpte vi två små rhododendronbuskar som vi planterade på framsidan. En med vita blommor och en med lila. De har växt till sig nu och blommar så fint nu på sommaren. Den vita busken brukar alltid blomma först, sen kommer den lila något senare.

 

Målet är att få dem att blomma såhär:

Rimligt ändå? 😉
Tänk vilken dröm att få ha den här vackra rhododendronskapelsen på sin tomt? Jag fotade den för ett par år sedan på en av våra promenader, det är något av det vackraste jag sett och jag blir lika hänförd varje gång vi går förbi där.

 

Vi glömde bort tiden och var lite sena till förskolan för att hämta Kelly och Belle idag. När det var 4 minuter kvar tills att vi skulle vara där skyndade jag mig med att plocka ihop oss och skulle precis gå ner för trappan med Harley, när han tyckte att vi skulle ta ett chillpill istället och la den här kräkhistorien mitt på golvet. Jag är inte den som är den och kan ofta torka upp något litet med strumpan bara, men det här var en mindre insjö med kräks så det gick liksom inte att bara dra foten över…

 

Vi hämtade hem en glad och en lite ledsen tjej.
Belle var en solstråle och kom springandes med öppna armar när vi kom. Kelly gick med huvudet lågt och med långsamma steg mot oss. Hon hade ramlat och slagit i både panna och händer i asfalten bara minuter innan vi kom så hon var fortfarande ledsen och brast ut i gråt i min famn. Älskade vän. Hon kramade om mig så hårt och ville inte släppa taget, så jag bar henne hela vägen hem.

Väl hemma tvättade vi såren en gång till och plåstrade om henne med Bamse- och Minionerna-plåster. Då kändes det bättre.

Sen var det tydligen min tur att vara sjuk och bli undersökt av Dr. Belle och Dr. Kelly

 

Småglimtar av vår tisdag.

Önskar er en trevlig kväll. Ta hand om varandra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats